TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Média City Kft. néven folytatja tevékenységét a Figyelő hetilapot is kiadó Word Communications Kft.

A budapesti székhelyű és magyar magántulajdonban lévő lapkiadó vállalkozás – amely többek közt az IPM Magazint, a Családi Lapot, a Chip magazint, a Motorrevüt és a Digitális fotó című magazint is birtokolja – azért döntött a névváltoztatás mellett, mert kiadói portfólióját és céljait jobban tükröző nevet kívánt választani.

„A névváltoztatás egyáltalán nem befolyásolja a cég székhelyét, vezetését és terveit sem” – hangsúlyozta dr. Lukács Marianna, a cég ügyvezetője, aki megerősítette korábbi stratégiai terveiket, miszerint a vállalkozás két-három éven belül a magyar lapkiadási piac meghatározó szereplőjévé kíván fejlődni. A Média City vezetője bízik a magyar médiapiac fellendülésében, és a jelenlegi súlyos válság ellenére is üzleti fantáziát lát a lapkiadásban. Ennek ékes bizonyítéka, hogy dr. Lukács Marianna tovább növelte a cégben lévő tulajdonrészét: a korábbi 10 helyett immár 30 százalékos tulajdoni hányaddal rendelkezik a Média City Kft-ben.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése