TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Média City Kft. néven folytatja tevékenységét a Figyelő hetilapot is kiadó Word Communications Kft.

A budapesti székhelyű és magyar magántulajdonban lévő lapkiadó vállalkozás – amely többek közt az IPM Magazint, a Családi Lapot, a Chip magazint, a Motorrevüt és a Digitális fotó című magazint is birtokolja – azért döntött a névváltoztatás mellett, mert kiadói portfólióját és céljait jobban tükröző nevet kívánt választani.

„A névváltoztatás egyáltalán nem befolyásolja a cég székhelyét, vezetését és terveit sem” – hangsúlyozta dr. Lukács Marianna, a cég ügyvezetője, aki megerősítette korábbi stratégiai terveiket, miszerint a vállalkozás két-három éven belül a magyar lapkiadási piac meghatározó szereplőjévé kíván fejlődni. A Média City vezetője bízik a magyar médiapiac fellendülésében, és a jelenlegi súlyos válság ellenére is üzleti fantáziát lát a lapkiadásban. Ennek ékes bizonyítéka, hogy dr. Lukács Marianna tovább növelte a cégben lévő tulajdonrészét: a korábbi 10 helyett immár 30 százalékos tulajdoni hányaddal rendelkezik a Média City Kft-ben.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése