TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Átalakul a Startlap vezetése

3481
Átmenetileg Nagy Gergely portfólió igazgató veszi át a Startlap főszerkesztői teendőit. Bognár Bálint, a Startlap jelenlegi főszerkesztője 2012. január 1-től a Sanoma Media Budapest webshopjainak fejlesztési vezetője lesz.

Bognár Bálint 2005-ben érkezett a Sanoma Media Budapesthez, és 2007 óta töltötte be a Startlap csoport főszerkesztői pozícióját, ahol a Startlap, Lap.hu, Hírstart, CitroMail, Startlapjátékok, eOldal termékekért felelt. Vezetésével érte el a termékcsoport a napi egymilliós látogatottságot, és jelenleg is tartja második helyét a leglátogatottabb hazai oldalak toplistáján.

A Startlap csoport felépítése ennek következtében átalakul. A főszerkesztői feladatokat egyelőre Nagy Gergely portfólió igazgató veszi át.

Nagy Gergely

A Startlaphoz csatlakozik Sipos Róbert vezetőszerkesztőként, aki a többi közt projektmenedzserként a Startlap megújulását segítette. Sipos Róbert 2007 óta dolgozik a Sanománál, ahol senior webfejlesztői, majd projektmenedzseri pozíciót töltött be.

Sipos Róbert januártól a Startlap vezetőszerkesztőjeként felel a Startlap jelenleg futó projektjeinek működtetésért, és feladata lesz a jövőben tervezett fejlesztések, innovációk menedzselése.

Nagy Gergely 2010-ben vette át a Startlap lapigazgatói feladatkörét. A főszerkesztői feladatok ideiglenes felvállalásával szeretné a kiadó biztosítani, hogy a Startlap stratégiai tervének végrehajtása folyamatos legyen. Ennek része volt a Startlap szeptember végi megújítása, valamint a Startlap-csoport egyre jelentősebb mobil jelenléte, amit a CitroMail alkalmazások megjelenése is mutat.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése