TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Átalakul a Startlap vezetése

3481
Átmenetileg Nagy Gergely portfólió igazgató veszi át a Startlap főszerkesztői teendőit. Bognár Bálint, a Startlap jelenlegi főszerkesztője 2012. január 1-től a Sanoma Media Budapest webshopjainak fejlesztési vezetője lesz.

Bognár Bálint 2005-ben érkezett a Sanoma Media Budapesthez, és 2007 óta töltötte be a Startlap csoport főszerkesztői pozícióját, ahol a Startlap, Lap.hu, Hírstart, CitroMail, Startlapjátékok, eOldal termékekért felelt. Vezetésével érte el a termékcsoport a napi egymilliós látogatottságot, és jelenleg is tartja második helyét a leglátogatottabb hazai oldalak toplistáján.

A Startlap csoport felépítése ennek következtében átalakul. A főszerkesztői feladatokat egyelőre Nagy Gergely portfólió igazgató veszi át.

Nagy Gergely

A Startlaphoz csatlakozik Sipos Róbert vezetőszerkesztőként, aki a többi közt projektmenedzserként a Startlap megújulását segítette. Sipos Róbert 2007 óta dolgozik a Sanománál, ahol senior webfejlesztői, majd projektmenedzseri pozíciót töltött be.

Sipos Róbert januártól a Startlap vezetőszerkesztőjeként felel a Startlap jelenleg futó projektjeinek működtetésért, és feladata lesz a jövőben tervezett fejlesztések, innovációk menedzselése.

Nagy Gergely 2010-ben vette át a Startlap lapigazgatói feladatkörét. A főszerkesztői feladatok ideiglenes felvállalásával szeretné a kiadó biztosítani, hogy a Startlap stratégiai tervének végrehajtása folyamatos legyen. Ennek része volt a Startlap szeptember végi megújítása, valamint a Startlap-csoport egyre jelentősebb mobil jelenléte, amit a CitroMail alkalmazások megjelenése is mutat.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése