TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Óriás Blikk a Mikulástól

3453
2011. december 6-án a legnagyobb olvasottságú hazai napilap fizikai méreteiben is rekorder lesz: szokásos méretének duplájával jelenik meg.

A Blikk magyar rekordot készül dönteni. 2011 december 6-án megjelenik Magyarország valaha elkészült legnagyobb napilapja. Ezen a napon a Blikk teljes példányszáma óriásméretben készül: egy oldal mérete a szokásos méretének duplája (467 x 615 mm) lesz. A legnagyobb olvasottságú hazai napilap így már fizikai méreteiben is rekorder lesz. A rekord hitelesítéséért a legtöbb itthoni rekordot számon tartó "Magyarországi Rekordok" felelős. A rekordméret természetesen csak egy lapszámra vonatkozik.

A Blikk keddi lapszáma csak a méretében tér el a megszokottól, minden eleme megmarad, és ugyanúgy elérhető lesz az árushelyeken, és eljut az előfizetőkhöz is. December 6-án tehát Magyarország legnagyobb napilapját jelenteti meg a Blikk, amely egy átlagos napon több mint egymillió olvasóhoz jut el, így minden vásárló és olvasó egyben a rekordkísérlet részesévé is válik.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése