TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Óriás Blikk a Mikulástól

3453
2011. december 6-án a legnagyobb olvasottságú hazai napilap fizikai méreteiben is rekorder lesz: szokásos méretének duplájával jelenik meg.

A Blikk magyar rekordot készül dönteni. 2011 december 6-án megjelenik Magyarország valaha elkészült legnagyobb napilapja. Ezen a napon a Blikk teljes példányszáma óriásméretben készül: egy oldal mérete a szokásos méretének duplája (467 x 615 mm) lesz. A legnagyobb olvasottságú hazai napilap így már fizikai méreteiben is rekorder lesz. A rekord hitelesítéséért a legtöbb itthoni rekordot számon tartó "Magyarországi Rekordok" felelős. A rekordméret természetesen csak egy lapszámra vonatkozik.

A Blikk keddi lapszáma csak a méretében tér el a megszokottól, minden eleme megmarad, és ugyanúgy elérhető lesz az árushelyeken, és eljut az előfizetőkhöz is. December 6-án tehát Magyarország legnagyobb napilapját jelenteti meg a Blikk, amely egy átlagos napon több mint egymillió olvasóhoz jut el, így minden vásárló és olvasó egyben a rekordkísérlet részesévé is válik.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése