TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Szenvedélyes vásárlók és nem vásárlók

3400
Feladta magát a rendőrségen az a nő, aki a "fekete péntek" elnevezésű akciós bevásárló nap előestéjén Los Angeles környékén paprikaspray-vel fújta be a többi vásárlót egy Walmart áruház elektronikai osztályán - közölték vasárnap az amerikai lapok.

A nő ellen - akinek nevét egyelőre nem közölték - vádat egyelőre nem emeltek. A csütörtök éjjel történt incidens nyomán 10 embert kellett a könnygáz miatt elsősegélyben részesíteni. A nő a Wii videojátékért tülekedő vásárlótársait fújta le, majd kifizette a 60-ról 20 dollárra leértékelt árut, és távozott. (MTI)

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése