TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

dtp operátor - képfeldolgozó - photoshop guru

3397
Grafikai-, Repro-, Előkészítő Stúdiók, Plakát- és Digitális Nyomdák, Reklámügynökségek figyelmébe! Rohamosan növekvő megrendelői igények ’terhelik’ az Ünnepek közeledtével?

Határidő túllépés nélkül, hatékonyan szeretnék teljesíteni az összes beérkező megrendelést?

Karácsonyi ’hajtásnál’ jól jöhet a segítség!

Nincs idő betanításra, interjúztatásra?

Gyakorlatias, tapasztalt kollégát keres az év utolsó hónapjára?

Önnek is szüksége lehet csapatszellemben gondolkodó, gyors, precíz szakemberre, aki jártas a gyártási technológiákban, profi szinten kezeli a tervező, tördelő, képszerkesztő programokat. 16 év gyártó-, tervező-előkészítő-, ügyfél oldalon valamint FMCG területen szerzett szakmai tapasztalattal, kiváló anyag- és szoftverismerettel, széleskörű nyomdai ismerettel, plakátnyomtatásban is jártas dtp operátor, képfeldolgozó-retusőr azonnali kezdéssel vállal munkát.

Keressen meg bizalommal, szakmai önéletrajzot emailen tudok küldeni.

Elérhetőségeim: 06 20 550 2302, fasnikgyorgyi@gmail.com, Fasnik Györgyi

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése