TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

dtp operátor - képfeldolgozó - photoshop guru

3397
Grafikai-, Repro-, Előkészítő Stúdiók, Plakát- és Digitális Nyomdák, Reklámügynökségek figyelmébe! Rohamosan növekvő megrendelői igények ’terhelik’ az Ünnepek közeledtével?

Határidő túllépés nélkül, hatékonyan szeretnék teljesíteni az összes beérkező megrendelést?

Karácsonyi ’hajtásnál’ jól jöhet a segítség!

Nincs idő betanításra, interjúztatásra?

Gyakorlatias, tapasztalt kollégát keres az év utolsó hónapjára?

Önnek is szüksége lehet csapatszellemben gondolkodó, gyors, precíz szakemberre, aki jártas a gyártási technológiákban, profi szinten kezeli a tervező, tördelő, képszerkesztő programokat. 16 év gyártó-, tervező-előkészítő-, ügyfél oldalon valamint FMCG területen szerzett szakmai tapasztalattal, kiváló anyag- és szoftverismerettel, széleskörű nyomdai ismerettel, plakátnyomtatásban is jártas dtp operátor, képfeldolgozó-retusőr azonnali kezdéssel vállal munkát.

Keressen meg bizalommal, szakmai önéletrajzot emailen tudok küldeni.

Elérhetőségeim: 06 20 550 2302, fasnikgyorgyi@gmail.com, Fasnik Györgyi

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése