TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

dtp operátor - képfeldolgozó - photoshop guru

3397
Grafikai-, Repro-, Előkészítő Stúdiók, Plakát- és Digitális Nyomdák, Reklámügynökségek figyelmébe! Rohamosan növekvő megrendelői igények ’terhelik’ az Ünnepek közeledtével?

Határidő túllépés nélkül, hatékonyan szeretnék teljesíteni az összes beérkező megrendelést?

Karácsonyi ’hajtásnál’ jól jöhet a segítség!

Nincs idő betanításra, interjúztatásra?

Gyakorlatias, tapasztalt kollégát keres az év utolsó hónapjára?

Önnek is szüksége lehet csapatszellemben gondolkodó, gyors, precíz szakemberre, aki jártas a gyártási technológiákban, profi szinten kezeli a tervező, tördelő, képszerkesztő programokat. 16 év gyártó-, tervező-előkészítő-, ügyfél oldalon valamint FMCG területen szerzett szakmai tapasztalattal, kiváló anyag- és szoftverismerettel, széleskörű nyomdai ismerettel, plakátnyomtatásban is jártas dtp operátor, képfeldolgozó-retusőr azonnali kezdéssel vállal munkát.

Keressen meg bizalommal, szakmai önéletrajzot emailen tudok küldeni.

Elérhetőségeim: 06 20 550 2302, fasnikgyorgyi@gmail.com, Fasnik Györgyi

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése