TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Egy hasznos eszköz annak, aki szeretne minél több rajongót a Facebook oldalára vonzani: egyedi applikációk. Útmutató az alkalmazásukhoz.

Sok vállalat nyúl az egyedi applikációkhoz, hogy fejelessze üzletét, és növelje a rajongók elkötelezettségét.

Hogyan jutsz applikációhoz?

Egyik lehetőség az, hogy a Facebook keresőjében rákeresel, és kiválasztod a tetszetőset a többmillió felajánlás közül. Másik pedig, hogy az appdata.com oldalon kutakodsz, ahol toplistázva vannak, külön felsorakoztatva a legfrissebbek, a fejlesztők alapján, vagy akár a napi növekedés szerint.

Gyakran a legjobb megoldás a saját applikáció, amely figyelembe veszi a márka minden sajátosságát, jelenlegi kommunikációs statégiát, és a helyi piac sajátosságait. Ezek az egyedi fejlesztésű applikációk óriási sikert hozhatnak, azonban gyakran gondot is jelenthetnek a vállalkozások számára, mert az azonnali reakciót igénylő piacokon a hosszúra nyúlt fejlesztési folyamat visszaveszi a tervezett rugalmasságot. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen fejlesztések igen nagy mértékben képesek kimeríteni a reklám keretet. Az ilyen problémák kiküszöbölésére egy új piaci szegmens jött létre, félkész testre szabható applikációk világa.

Instant applikációk

Íme néhány a SocialTimes Moduláris Instant applikációi közül.

1. iFrame Wizard - ingyenes

Az applikáció segítségével pár perc alatt létrehozhatsz egyedi menüpontokat az általad adminisztrált oldalakon, legyen az kép, link, vagy html tartalom. Lájkolásra buzdíthatod a látogatókat, analizálhatod az oldal forgalmát!

2. iFrame Wizard Plus - prémium

Az applikáció segítségével pár perc alatt létrehozhatsz egyedi menüpontokat az általad adminisztrált oldalakon, legyen az kép, link, vagy html tartalom. Lájkolásra buzdíthatod a látogatókat, analizálhatod az oldal forgalmát... a Plus változatban: egyedi ikont is kérhetsz!

3. Gallery Wizard - ingyenes

A SocialTimes Gallery Wizarddal hozzáadhatod oldaladhoz a letisztult dizájnnal megálmodott fotó galériát, amely mindössze néhány kattintásba kerül.

4. Gallery Wizard Plus - prémium

Az applikáció segítségével pár perc alatt létrehozhatsz egyedi menüpontokat az általad adminisztrált oldalakon, legyen az kép, link, vagy html tartalom. Lájkolásra buzdíthatod a látogatókat, analizálhatod az oldal forgalmát... a Plus változatban: egyedi ikont is kérhetsz!

5. Fotópályázat - prémium

Feltölthetőek saját készítésű fotók, szavazhatnak, lájkolhatják a felhasználók, akik megoszthatják az ismerősökkel és harcba szállhatnak a jutalomként megnevezett ajándékokért. Kiváló eszköz az új rajongók megszerzésére és a már meglévők aktivizálására.

6. Kvízjáték - prémium

Az applikációval bármilyen kérdéssort összeállíthatsz a Facebook aloldalon, ahol a rajongók több válaszlehetőség közül választhatnak. A helyes válaszadók közül sorsolással kerül ki a nyertes. Gyors, könnyen kezelhető eszköz az új rajongók megszerzésére és a meglévők aktivizálására.

7. Mérleg - prémium

A vagy B? A játék lényege, hogy két termék/cél/tárgy közül a rajongók kiválaszthatják a nekik leginkább tetszőt azáltal, hogy szavaznak rá. Akár kötél húzásnak is felfogható, ahol a kötelet bármilyen vizuális elem helyettesítheti. Amelyik csoport mellett több rajongó sorakozik fel, az lesz a győztes, onnan sorsol a gép. Gyors, könnyen kezelhető eszköz az új rajongók megszerzésére és a meglévők aktivizálására.

8. Teszt - oklevéllel - prémium

Az applikációval bármilyen kérdéssort összeállíthatsz a Facebook aloldalon, ahol a rendzser értékeli a kérdésekre adott válaszok eredményességét. Az eredményt névreszóló oklevélel jutalmazza, amely publikálásra kerül a felhasználó falán. Egy meghatározott százalék feletti válaszadók közül sorsolással kerül ki a nyertes. Alkalmas oktatásra, és egyben kiváló eszköz sok új rajongó megszerzésére és a meglévők aktivizálására.

9. Klikkvadász - prémium

Az applikáció segítségével egy megadott határidőn belul, minél több klikket kell produkálni a termékre kattintva. Az eredmény perszonalizált kép formában kerül ki a játékosok falára, elősegítve a virális terjedést, és az új lájkolók megszerzését. Remek játék, remek promóciós lehetőség, és remek lájk-gyűjtő.

Az applikációkat már sok hazai márka kipróbálta, nem kevés sikerrel, a napi pár száztól egészen napi tízezer fős rajongói növekedést produkálva, olykor-olykor a rajongókat edukálva vagy pusztán szórakoztatva.

forrás: SocialTimes

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése