TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

E-dokumentumkezelőket népszerűsít a SAKKOM

3337
Az elektronikus dokumentumkezelő rendszerek területén, az állami szektorban piacvezető DMSONE lett a SAKKOM Interaktív új ügyfele. Az ügynökség elsősorban az üzletszerzést a versenyszférában támogató online stratégia tanácsadást és ehhez kapcsolódó marketingszolgáltatásokat nyújt a vállalatnak.

A DMSONE közel tíz éves fennállása során több mint 3500 dokumentumkezelő rendszert vezetett be, melyet 50 ezer felhasználó alkalmaz. Informatikai megoldásait számos közintézmény - többek között az Oktatási Hivatal, az Országos Széchenyi Könyvtár, a Szent István Egyetem és az Állami Autópályakezelő Zrt. - használja, ezzel az állami szektorban piacvezető.

"A DSMONE 3 éve kezdte meg az üzleti szektorban is kiépíteni a piacát. Azért kerestek meg minket, hogy mind stratégiai, mind operatív szinten hatékonyabbá és tudatosabbá tegyük az üzletszerzést a versenyszférában" - magyarázta Kolma Kornél, a SAKKOM Interaktív ügyvezetője.

A kezdeti próbaprojektek sikere alapján a vállalat úgy döntött, hogy folyamatos megbízást ad az ügynökségnek a sales- és marketingtevékenység támogatására. Így a jövőben a SAKKOM végzi többek között a keresőoptimalizálást, a keresőhirdetési kampányok menedzselését, az eredmény alapú online marketingkommunikációt, a kreatívtervezést, továbbá az üzletszerzéssel kapcsolatos stratégiai tanácsadást is nyújt.

"Az első tesztkampányok bőven a várakozásainkon felüli eredményekkel zárultak. Eddig is számos online eszközt alkalmaztunk, de a SAKKOM ágazati tapasztalatának és kreativitásának köszönhetően eredményesebbé tette eddigi aktivitásainkat, emellett pedig új irányokat is mutatott az ügyfélszerzés lehetőségei terén" - mondta Kereki Viktor, a DMSONE kereskedelmi igazgatója.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése