TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

E-dokumentumkezelőket népszerűsít a SAKKOM

3337
Az elektronikus dokumentumkezelő rendszerek területén, az állami szektorban piacvezető DMSONE lett a SAKKOM Interaktív új ügyfele. Az ügynökség elsősorban az üzletszerzést a versenyszférában támogató online stratégia tanácsadást és ehhez kapcsolódó marketingszolgáltatásokat nyújt a vállalatnak.

A DMSONE közel tíz éves fennállása során több mint 3500 dokumentumkezelő rendszert vezetett be, melyet 50 ezer felhasználó alkalmaz. Informatikai megoldásait számos közintézmény - többek között az Oktatási Hivatal, az Országos Széchenyi Könyvtár, a Szent István Egyetem és az Állami Autópályakezelő Zrt. - használja, ezzel az állami szektorban piacvezető.

"A DSMONE 3 éve kezdte meg az üzleti szektorban is kiépíteni a piacát. Azért kerestek meg minket, hogy mind stratégiai, mind operatív szinten hatékonyabbá és tudatosabbá tegyük az üzletszerzést a versenyszférában" - magyarázta Kolma Kornél, a SAKKOM Interaktív ügyvezetője.

A kezdeti próbaprojektek sikere alapján a vállalat úgy döntött, hogy folyamatos megbízást ad az ügynökségnek a sales- és marketingtevékenység támogatására. Így a jövőben a SAKKOM végzi többek között a keresőoptimalizálást, a keresőhirdetési kampányok menedzselését, az eredmény alapú online marketingkommunikációt, a kreatívtervezést, továbbá az üzletszerzéssel kapcsolatos stratégiai tanácsadást is nyújt.

"Az első tesztkampányok bőven a várakozásainkon felüli eredményekkel zárultak. Eddig is számos online eszközt alkalmaztunk, de a SAKKOM ágazati tapasztalatának és kreativitásának köszönhetően eredményesebbé tette eddigi aktivitásainkat, emellett pedig új irányokat is mutatott az ügyfélszerzés lehetőségei terén" - mondta Kereki Viktor, a DMSONE kereskedelmi igazgatója.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése