TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Három új taggal bővült a Factory Creative Studio online csapata: a megváltozott munkaképességű munkatársak a weboldalak tesztelésével segíti a fejlesztők munkáját.

A Factory Creative Studio évek óta nagy figyelmet fordít az egyetemi hallgatók és pályakezdők gyakorlati tudásának fejlesztésére gyakornoki programjában. De nem csupán a fiatalokra koncentrál: a múlt hónaptól az 50 év feletti megváltozott munkaképességűeknek is munkalehetőséget biztosít a szegedi központú, budapesti kirendeltséggel is rendelkező médiakommunikációs ügynökség.

A három új kolléga feladata a készülő weboldalak tesztelése megadott (fejlesztői és felhasználói) szempontok alapján. A korán felfedezett hibákkal a fejlesztők időben elvégezhetik a szükséges módosításokat, erősítve a cég megbízónak elégedettségét. Mindhárom új kolléga több éves informatikai és online tapasztalattal rendelkezik, amelynek nagy hasznát veszik a Factory fejlesztői. Az új alkalmazottaknak munkájuk során lehetőségük van szakterületükön belül új metodikák megismerésére, tudásuk továbbfejlesztésére. (www.news4business.hu)

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése