TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Értékesítő

3297
Az UP Hungary és az Artportré nyüzsgő fiatalos csapatába keresi új értékesítő munkatársát!

Cégnév: Up Hungary Kft.

Elvárások: Telefonos értékesítésben szerzett gyakorlat, üzletkötői szemlélet, eladás centrikus, és vevőközpontú gondolkodásmód, kimagasló meggyőző, együttműködő- és kapcsolatteremtő képesség.

Feladatok: potenciális partnerek felkutatása, kapcsolattartás az ügyfél marketing stratégiai igényének felmérése, tárgyalások leegyeztetése.

Jelentkezés: fényképes önéletrajzzal a info@up.hu e-mail címen.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése