TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Magyar Adományozói Fórum 2011. december 1-jén harmadik alkalommal rendezi meg szakmai konferenciáját a Kogart Házban.

A konferencia azoknak szól, akik érdeklődnek a hazai vállalatok társadalmi befektetéseinek trendjei, stratégiai kérdései és legsikeresebb támogatói programjai iránt.

A Magyar Adományozói Fórum mint a társadalmi ügyeket támogató hazai üzleti és non-profit szervezeteket tömörítő szakmai ernyőszervezet 2011 decemberében ismét meghívja a támogatások iránt elkötelezett cégek szakembereit, hogy a kiemelkedő példák és gyakorlatok bemutatásával szélesebb körben is ösztönözzék a vállalatok társadalmi felelősségvállalását.

A Partnerség.Hatás.Innováció. 2011 – új trendek a nagyvállalatok támogatási gyakorlatában” elnevezésű konferencia Magyarországon az egyetlen olyan esemény, mely a társadalmi befektetéseket állítja középpontba. Az elhúzódó gazdasági válság során felmerülő társadalmi problémák, és az egyre szűkülő támogatási források adják az aktualitását azoknak az előadásoknak és kerekasztal beszélgetéseknek, melyek során a hazai vállalati támogatások és a partnerség, hatás, innováció összefüggéseiről osztják meg a résztvevőkkel nézeteiket, tapasztalataikat a vállalati, kormányzati és non-profit vezetők, szakértők. Ezen kívül a társadalmi befektetésekkel foglalkozó szakemberek először cserélhetnek véleményt a közös értékek megteremtésének (Creating Shared Values) fogalmáról, valamint az átláthatóság és a szektorok közötti kapcsolódási pontok megtalálásának stratégiai kérdéseiről és kihívásairól.

A konferencia záró programjaként az idei MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázat díjátadó gálájára kerül sor, melyen kihirdetik a Leginnovatívabb Támogatói Program, a Legsikeresebb Partneri Együttműködések, a Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program  és Az Év Társadalmi Befektetési Programja kategóriák fődíjait elnyerő hazai vállalati támogatói programokat.

A MAF Partnerség.Hatás.Innováció. 2011  - új trendek a nagyvállalatok támogatási gyakorlatában” konferencia részletes programja és a részvételhez szükséges jelentkezési lap megtalálható a Magyar Adományozói Fórum weboldalán: http://www.donorsforum.hu/hu/szolgaltatasok/konferenciak/partnerseghatasinnovacio-uj-trendek-a-nagyvallaltok-tamogatasi-gyakorlataban-2011december-1

További információ:

Magyar Adományozói Fórum

www.donorsforum.hu

dr. Molnár Klára igazgató, +36 302 10 31 71, klara.molnar@donorsforum.hu


Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése