TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Magyar Adományozói Fórum 2011. december 1-jén harmadik alkalommal rendezi meg szakmai konferenciáját a Kogart Házban.

A konferencia azoknak szól, akik érdeklődnek a hazai vállalatok társadalmi befektetéseinek trendjei, stratégiai kérdései és legsikeresebb támogatói programjai iránt.

A Magyar Adományozói Fórum mint a társadalmi ügyeket támogató hazai üzleti és non-profit szervezeteket tömörítő szakmai ernyőszervezet 2011 decemberében ismét meghívja a támogatások iránt elkötelezett cégek szakembereit, hogy a kiemelkedő példák és gyakorlatok bemutatásával szélesebb körben is ösztönözzék a vállalatok társadalmi felelősségvállalását.

A Partnerség.Hatás.Innováció. 2011 – új trendek a nagyvállalatok támogatási gyakorlatában” elnevezésű konferencia Magyarországon az egyetlen olyan esemény, mely a társadalmi befektetéseket állítja középpontba. Az elhúzódó gazdasági válság során felmerülő társadalmi problémák, és az egyre szűkülő támogatási források adják az aktualitását azoknak az előadásoknak és kerekasztal beszélgetéseknek, melyek során a hazai vállalati támogatások és a partnerség, hatás, innováció összefüggéseiről osztják meg a résztvevőkkel nézeteiket, tapasztalataikat a vállalati, kormányzati és non-profit vezetők, szakértők. Ezen kívül a társadalmi befektetésekkel foglalkozó szakemberek először cserélhetnek véleményt a közös értékek megteremtésének (Creating Shared Values) fogalmáról, valamint az átláthatóság és a szektorok közötti kapcsolódási pontok megtalálásának stratégiai kérdéseiről és kihívásairól.

A konferencia záró programjaként az idei MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázat díjátadó gálájára kerül sor, melyen kihirdetik a Leginnovatívabb Támogatói Program, a Legsikeresebb Partneri Együttműködések, a Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program  és Az Év Társadalmi Befektetési Programja kategóriák fődíjait elnyerő hazai vállalati támogatói programokat.

A MAF Partnerség.Hatás.Innováció. 2011  - új trendek a nagyvállalatok támogatási gyakorlatában” konferencia részletes programja és a részvételhez szükséges jelentkezési lap megtalálható a Magyar Adományozói Fórum weboldalán: http://www.donorsforum.hu/hu/szolgaltatasok/konferenciak/partnerseghatasinnovacio-uj-trendek-a-nagyvallaltok-tamogatasi-gyakorlataban-2011december-1

További információ:

Magyar Adományozói Fórum

www.donorsforum.hu

dr. Molnár Klára igazgató, +36 302 10 31 71, klara.molnar@donorsforum.hu


A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése