TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Hüllő show lesz a Savoya Parkban

3195
A speciálisan kialakított terráriumokban mérges kígyókat, békákat, iguánákat és agámákat láthatnak november 7. és 20. között a bevásárlóközpontba látogatók.

A már számos külföldi nagyvárost bejárt, nagysikerű Hüllő Show most Budapesten, a XI. kerületi Savoya Parkban várja látogatóit novemberben, két héten keresztül. A bevásárlóközpont egy időre igazi trópusi világgá alakul át, ahol a gyerekek és felnőttek közvetlen közelségbe kerülhetnek az állatvilág csodálatos teremtményeivel, a hüllőkkel.

Másfél méternél is nagyobb óriáskígyók, királypitonok, mérges kígyók, falakó boák, párduckaméleonok, szakállas agámák, varánuszok és csodás színekben pompázó különleges békafajok veszik birtokba a Savoya Park közlekedő folyosóin elhelyezett 20 nagyméretű terráriumot. A látogatók találkozhatnak a még növésben lévő Joseph-fel, aki a legnagyobb kaméleonfajta: az óriás kaméleon egyik méretes példánya, farkával együtt meghaladja a 60 centimétert. A világ egyik legnagyobb - több, mint fél kilogrammos -  varangyos békája  is elfoglalja helyét a neki kialakított terráriumban. Egy igazi meglepetéssel is várja az érdeklődőket a Hüllő Show, ugyanis egy - szakállas sárkányként is emlegetett - szakállas agáma mama a napokban 13 kicsi fehér tojást rakott, és a népes család együtt érkezik a Savoya Parkba. Az agáma bébik várhatóan decemberben bújnak ki a tojásaikból.

A hüllők számára kialakított vitrinek természetes élőhelyükhöz hasonló környezettel és klímával biztosítják az állatok komfortérzetét és biztonságát. Minden nap különleges események várják az érdeklődőket: lesz csoportos tárlatvezetés, láthatnak kígyóetetést és fotózhatják az állatokat. A kiállítás ingyenesen látogatható.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése