TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Hüllő show lesz a Savoya Parkban

3195
A speciálisan kialakított terráriumokban mérges kígyókat, békákat, iguánákat és agámákat láthatnak november 7. és 20. között a bevásárlóközpontba látogatók.

A már számos külföldi nagyvárost bejárt, nagysikerű Hüllő Show most Budapesten, a XI. kerületi Savoya Parkban várja látogatóit novemberben, két héten keresztül. A bevásárlóközpont egy időre igazi trópusi világgá alakul át, ahol a gyerekek és felnőttek közvetlen közelségbe kerülhetnek az állatvilág csodálatos teremtményeivel, a hüllőkkel.

Másfél méternél is nagyobb óriáskígyók, királypitonok, mérges kígyók, falakó boák, párduckaméleonok, szakállas agámák, varánuszok és csodás színekben pompázó különleges békafajok veszik birtokba a Savoya Park közlekedő folyosóin elhelyezett 20 nagyméretű terráriumot. A látogatók találkozhatnak a még növésben lévő Joseph-fel, aki a legnagyobb kaméleonfajta: az óriás kaméleon egyik méretes példánya, farkával együtt meghaladja a 60 centimétert. A világ egyik legnagyobb - több, mint fél kilogrammos -  varangyos békája  is elfoglalja helyét a neki kialakított terráriumban. Egy igazi meglepetéssel is várja az érdeklődőket a Hüllő Show, ugyanis egy - szakállas sárkányként is emlegetett - szakállas agáma mama a napokban 13 kicsi fehér tojást rakott, és a népes család együtt érkezik a Savoya Parkba. Az agáma bébik várhatóan decemberben bújnak ki a tojásaikból.

A hüllők számára kialakított vitrinek természetes élőhelyükhöz hasonló környezettel és klímával biztosítják az állatok komfortérzetét és biztonságát. Minden nap különleges események várják az érdeklődőket: lesz csoportos tárlatvezetés, láthatnak kígyóetetést és fotózhatják az állatokat. A kiállítás ingyenesen látogatható.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése