TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Élelmiszeradomány gyerekeknek

3192
Győr-Moson-Sopron Megye Önkormányzata Gyermekvédelmi Központjának adományozott 1200 kg fagyasztott hasábburgonyát a Matusz-Vad Zrt.

A karitatív megmozdulás keretében a győri székhelyű, Kisalföldi Presztízs Díjas és Üzlet&Siker Minősített Vállalkozása díjjal is kitüntetett cég egyik belga burgonyatermék-beszállítójának a nagy mennyiségű – a gyerekek körében nagyon népszerű - termékét adományozta a rászoruló gyerekeknek.

A megyében több egységgel működő Gyermekvédelmi Központ fő tevékenységi köre a 0-18 év közötti gyermekek és a nagykorúvá vált fiatal felnőttek (21 éves korig) ellátása és a róluk való gondoskodás, amikor a gyermekeket családjukból kiemelték, s szükségessé vált ideiglenes elhelyezésük, otthont nyújtó, illetve utógondozói ellátásuk.

A Matusz-Vad eddigi karitatív szerepvállalása

A jótékony akciók már a korábbi évek során is a Matusz-Vad Zrt. cégfilozófiájának részét képezték, a győri és felsőtárkányi raktárbázissal rendelkező, a tavalyi évben 6,4 milliárd forintos árbevételt is meghaladó, a hazai piac mellett ausztriai, szlovákiai és romániai jelenléttel is bíró vállalat többször volt karitatív projektek elkötelezett támogatója.

2008 szeptemberében Győrben a Cukorbeteg Gyermekeket Támogató Egyesület megsegítésére szervezett marhatokányfőző verseny egyik fő szponzora volt a vállalat; 2009-ben céges csapatával részt vett a Győri Rotary Club által szervezett jótékonysági focigálán, ahol a nevezési díjjal egy defibrillátor vásárlását támogatták a győri tűzoltóság részére. Tavaly a Kisalföld és a Toscana Cukrászda által az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány támogatására szervezett jótékony süteménysütéshez és tortaárveréshez csatlakozott a Matusz-Vad Zrt., s szintén a 2010-es év karitatív megmozdulása volt, amikor a vörösiszap-katasztrófa károsultjai részére megrendezett ebéd- és élelmiszeradományozási akcióhoz kapcsolódott a cég.

Egészséges táplálkozásra való figyelemfelhívás

A Matusz-Vad Zrt. igyekszik felhívni a figyelmet az egészséges és változatos táplálkozás fontosságára is. A vállalatnál a közhiedelemmel ellentétben a vadhúsok mára a termékportfólió csupán csekély töredékét alkotják, a közel 650 féle terméket felvonultató palettán jelentős szerepet kaptak a zöldségek, gyümölcsök, szárnyas húsok és a különösen egészséges tengeri halak is, s mindezen termékek egész éven át elérhetőek a fogyasztók számára. Az étkezési kultúra és a gasztronómia igényeinek megújulását figyelve a cég folyamatosan fejleszti, bővíti, színesíti választékát.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése