TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Növelte forgalmát a dm drogerie markt

3171
A dm drogerie markt a 2010/11-es üzleti évben csoportszinten növelte forgalmát, üzleteinek és alkalmazottainak számát is; a magyarországi dm forgalma az elmúlt egy évben 225 millió euró volt.

Wolfgang Strasser ügyvezető igazgató a cég csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten elmondta: a 2010 októberétől 2011 szeptember végéig tartó üzleti évben a dm árbevétele csoportszinten átlépte a 6 milliárd eurót, ennek nagy része Németországból származik. Magyarországon valamivel visszafogottabban fejlődött az üzlet: a dm-csoportnak összességében 10, Magyarországon 3,5 százalékkal nőtt a forgalma.

A dm piaci részesedése a magyarországi drogériapiacon 52,6 százalék, és tavaly az árbevétel visszafogott növekedése ellenére emelkedett - tette hozzá az ügyvezető.
A cég Magyarországon jelenleg 255 üzletet működtet, az elmúlt évben hét boltot nyitott, ugyanakkor hetet bezárt. Wolfgang Strasser elmondta: a cél nem az, hogy bármi áron újabb boltokat nyissanak, és bár igyekeznek kihasználni majd az ingatlanpiac adta lehetőségeket, inkább a boltok korszerűsítésre, szépítésére, a "minőségi terjeszkedésre" koncentrálnak.

A drogérialánc leginkább Németországban bővült, ott 55 új egységet adtak át, így 1.256-ra nőtt a boltok száma. A csoportnak jelenleg összesen 2.536 boltja van, 133-mal több mint tavaly ilyenkor.

Az alkalmazottak száma konszernszinten a tavalyi 36.224-ről 39.079 főre bővült, Magyarországon a cég 2.251 alkalmazottal dolgozik, a létszám 21 fővel nőtt az üzleti évben.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése