TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Rendhagyó Praktiker-promóció

3118
Sörrel és virslivel várja vásárlóit a Praktiker országszerte október második felében. A kulinális élményeket egyedi vásárlási akció teszi teljessé, amelynek keretében 20 százalékos árengedmény jár.

A Praktiker újabb nagyszabású vásárlási akcióval kívánja magához csábítani a vevőket 19 magyarországi áruházában. A lánc – október 14-20. között – rendhagyó módon sörrel és virslivel várja a vásárlókat az üzletegységek parkolóiban felállított sátraknál. Az Október Fesztivállal a Praktiker nem titkolt szándéka az, hogy teret nyisson a kötetlen párbeszédre amatőr és profi barkácsolók, lakberendezők és otthonszépítők számára.

A kulinális élményeket vásárlási akció teszi teljessé az Október Fesztivál részeként, amelynek keretében a Praktiker 20 százalékos árengedményt biztosít három különböző termékre, ami épp nincs akcióban vagy kiárusítás alatt. Az árucikkeket a vásárló szabadon választhatja ki az adott áruház aktuális kínálatából.

A Praktiker Október Fesztiválját és vásárlási akcióját televíziós és rádiós szpotkampány támogatja a TV2-n és az M1-en, valamint a Neo FM-en és a Juventus Rádióban.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése