TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Rendhagyó Praktiker-promóció

3118
Sörrel és virslivel várja vásárlóit a Praktiker országszerte október második felében. A kulinális élményeket egyedi vásárlási akció teszi teljessé, amelynek keretében 20 százalékos árengedmény jár.

A Praktiker újabb nagyszabású vásárlási akcióval kívánja magához csábítani a vevőket 19 magyarországi áruházában. A lánc – október 14-20. között – rendhagyó módon sörrel és virslivel várja a vásárlókat az üzletegységek parkolóiban felállított sátraknál. Az Október Fesztivállal a Praktiker nem titkolt szándéka az, hogy teret nyisson a kötetlen párbeszédre amatőr és profi barkácsolók, lakberendezők és otthonszépítők számára.

A kulinális élményeket vásárlási akció teszi teljessé az Október Fesztivál részeként, amelynek keretében a Praktiker 20 százalékos árengedményt biztosít három különböző termékre, ami épp nincs akcióban vagy kiárusítás alatt. Az árucikkeket a vásárló szabadon választhatja ki az adott áruház aktuális kínálatából.

A Praktiker Október Fesztiválját és vásárlási akcióját televíziós és rádiós szpotkampány támogatja a TV2-n és az M1-en, valamint a Neo FM-en és a Juventus Rádióban.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése