TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Hírek több dimenzióban

3120
Október 13. és 19. között háromdimenziós képekkel jelenik meg Magyarország egyik legnagyobb napilapja, a Blikk. Az első speciális megjelenéshez 3D szemüveget adnak.

A Ringier Kiadó napilapjának a magyar piacon elsőként valamennyi példánya  3D térhatásban jelenik meg. Az egyedülálló megoldást egy héten keresztül élvezhetik az olvasók. A lap hasábjain továbbra is a megszokott tartalmak kapnak helyet, a képek többségét azonban 3D-ben láthatják az olvasók. A különleges megoldású megjelenés a hirdetők figyelmét is felkeltette, így többek között egy koncertajánlót és az egyik kereskedelmi csatorna hirdetését is 3Dben láthatják az olvasók a lapban.

Az ajándék 3D-s szemüveget a Média Markt biztosítja, melyet az olvasók az október 13-i lapszámhoz csatolva kapnak kézhez. Azok az olvasók, akik ezen a napon nem vásárolják meg a sajtóterméket, ám a következő napokban élvezni szeretnék a különleges lehetőséget, a nagyobb újságárusoknál a hét többi napján is beszerezhetik a 3D-s szemüveget.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése