TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Michelin téli gumiabroncsot vásárlók internetes regisztrációjukat követően garantált üzemanyag-utalványt kapnak ajándékba.

A nyeremények értéke akár a 18 000 forintot is elérheti, sőt, új promóciós elemként most a vásárlóknak lehetőségük nyílik az akciót ismerőseiknek is ajánlani, amellyel a meghívó és a meghívott fél is egy-egy plusz 3 000 forint értékű üzemanyag-utalványt kaphat ajándékba. Csehországban és Szlovákiában a szeptember végén indult, Szlovéniában a napokban, és nálunk a jövő héten kezdődik a játék.

A nyereményjáték kommunikációs teendőit, azaz a sajtóhirdetések valamint a POS-eszközök tervezését és gyártását, a promóciós microsite-ok létrehozását, illetve az ajándékok postázását és a regisztrációk feldolgozását ez alkalommal is a Café Connection Kft. látja el a Café Affiliate Network partnerügynökségek közreműködésével mind a négy ország vonatkozásában.

A Café Connection a megbízást a 2009 végén megnyert BTL ügynökségi megbízás keretében kapta meg. A mostani már a negyedik ilyen méretű 4 országra kiterjedő sales promóció a Michelin-nél, amit az ügynökség tervez, és a CAN partnerügynökségekkel közösen kivitelez.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése