TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Magyar ízek Háza a gödöllői Coop-boltan

3111
A kizárólag hazai termelőktől, jobbára családi vállalkozásokból származó élelmiszereket a gödöllői Coop-bolton belül, "bolt a boltban" rendszerben, 50 négyzetméteren kínálja az üzlet.

A közlemény idézi Murányi Lászlót, a Co-op Hungary Zrt. vezérigazgatóját, aki a Magyar Ízek Háza bemutató sajtótájékoztatóján, Gödöllőn elmondta: a kezdeményezést egy hosszú távú együttműködés kísérletének tartja a Coop, a fogyasztói visszajelzések függvényében a következő egy-másfél évben akár 60-80 nagyobb üzletükre is kiterjeszthetik majd, akár milliárdos piacot kínálva több száz, a helyi vagy regionális piacot ellátni képes kistermelő számára.

A Vidékfejlesztési Minisztérium képviseletében Bognár Lajos élelmiszerlánc-felügyeletért és agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár kiemelte: az elmúlt években a magyar fogyasztók is felismerték, mennyire fontos áldozni a hazai termékekre. Különösen, hogy a kitűnő minőségű magyar élelmiszerek nem feltétlenül megfizethetetlenek - jegyezte meg

A Magyar Ízek Háza első önálló üzlete egy éve működik a budapesti Csillagvár bevásárlóközpontban - mondta Batternay Anita, az alapító Premium Hungaricum Kft. ügyvezető igazgatója. A tulajdonosok kétfajta célcsoportot céloztak meg: egyrészt a hagyományokhoz ragaszkodó, másrészt az egészséges életmódra ügyelő vásárlók számára kínálják összességében 2.500 féle terméküket. Batternay Anita hozzáfűzte, hogy vásárlóik az átlagnál nagyobb értékű (átlagosan 2.300-2.500 forintos) kosárértékben vásárolnak, és 70 százalékuk törzsvásárlónak számít. (MTI)

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése