TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Magyar ízek Háza a gödöllői Coop-boltan

3111
A kizárólag hazai termelőktől, jobbára családi vállalkozásokból származó élelmiszereket a gödöllői Coop-bolton belül, "bolt a boltban" rendszerben, 50 négyzetméteren kínálja az üzlet.

A közlemény idézi Murányi Lászlót, a Co-op Hungary Zrt. vezérigazgatóját, aki a Magyar Ízek Háza bemutató sajtótájékoztatóján, Gödöllőn elmondta: a kezdeményezést egy hosszú távú együttműködés kísérletének tartja a Coop, a fogyasztói visszajelzések függvényében a következő egy-másfél évben akár 60-80 nagyobb üzletükre is kiterjeszthetik majd, akár milliárdos piacot kínálva több száz, a helyi vagy regionális piacot ellátni képes kistermelő számára.

A Vidékfejlesztési Minisztérium képviseletében Bognár Lajos élelmiszerlánc-felügyeletért és agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár kiemelte: az elmúlt években a magyar fogyasztók is felismerték, mennyire fontos áldozni a hazai termékekre. Különösen, hogy a kitűnő minőségű magyar élelmiszerek nem feltétlenül megfizethetetlenek - jegyezte meg

A Magyar Ízek Háza első önálló üzlete egy éve működik a budapesti Csillagvár bevásárlóközpontban - mondta Batternay Anita, az alapító Premium Hungaricum Kft. ügyvezető igazgatója. A tulajdonosok kétfajta célcsoportot céloztak meg: egyrészt a hagyományokhoz ragaszkodó, másrészt az egészséges életmódra ügyelő vásárlók számára kínálják összességében 2.500 féle terméküket. Batternay Anita hozzáfűzte, hogy vásárlóik az átlagnál nagyobb értékű (átlagosan 2.300-2.500 forintos) kosárértékben vásárolnak, és 70 százalékuk törzsvásárlónak számít. (MTI)

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése