TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Nyúlhúsos receptversenyt

3095
A Pataki Kerámia ­és a Tetrabbit Kft. októberben közös nyúlhúsos receptversenyt hirdet, amivel azt szeretné elérni, hogy a a magyar családok ismét felfedezzék az eddig méltatlanul hanyagolt nyúlhúst. Kampány klasszikus és online elemekkel.

A Tetrabbit Kft. azt kommunikálja a kampányban, hogy a nyúlhús minden korosztály számára remek tápanyagforrás, a modern konyhatechnikával pedig végtelenül változatosan elkészíthető. A Tetrabbithoz hasonlóan a Pataki Kerámia Kft. is elkötelezetten vallja a hagyományos technikák és a modern elemek összefonódásának létjogosultságát, melyet termékei bizonyítanak legjobban. Célja, hogy felkutassa a legjobb Pataki tálban készült nyúlételek receptjeit.

A verseny első helyezettje 20.000 forint értékű Pataki Kerámia vásárlási utalványt kap, amely felhasználható a Pataki Kerámia webáruházában, a második pedig 10.000 forint értékű ajándékutalványt a Kistücsök vendéglőbe. A harmadik helyezett jutalma egy üveg különleges bor a Bock Pincészettől.

A győztest a Tetrabbit Kft. és a Pataki Kerámia zsűrije választja ki, és a recepteket közönségszavazásra is bocsájtják a Tetrabbit Kft Facebook oldalán.
Bármilyen, a Pataki Kerámia edényeiben nyúlhúsból készült étel receptjét és annak fotóját e-mailen kell beküldeni. A beküldött receptek a http://gasztrabbit.blogspot.com/­ oldalon tekinthetők meg. A Pataki Kerámia különleges edényei a webáruházon keresztül vásárolhatóak meg, vagy az alábbi üzletekben: http://www.patakikeramia.hu/Info/kapcsolat


A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése