TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Crew Print

3096
Magas színvonalú nyomdai termékek. Rövid határidők. Közvetlen ügyfélkapcsolat.
A Crew Kft. képzett szakemberekből álló csapata modern informatikai rendszer és korszerű géppark segítségével valósítja meg még a legigényesebb ügyfelek kívánságait is.
Akár a tervezéstől, a makettkészítéstől a késztermék szállításáig.

Legfőbb célkitűzésünk, hogy folyamatosan fejlődő szolgáltatásainkkal és színvonalas munkáinkkal megváltoztassuk partnereink nyomtatásról alkotott véleményét.
Mindig pontosan, az elérhető legjobb minőségben készítjük el a ránk bízott feladatokat. 
Tegye hát próbára bátran a Crew legénységét! 

Tartson velünk a következő oldalakon, nézzen körül nyomdánkban, ismerkedjen meg technológiáinkkal és az azokban rejlő lehetőségekkel!

crewprint.hu

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése