TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Invitel-nagyrendezvény Kecskeméten

3086
Délelőtt sajtótájékoztatóval és nyitási akciókkal, délután pedig nagyszabású rendezvénnyel köszöntötte az Invitel meglévő és leendő ügyfeleit Kecskemét főterén.

Az Invitel még 2010-ben kezdeményezte a FiberNet felvásárlását. Az összeolvadási folyamat idén tavasszal indulhatott el, és 2011. október 1-jével zárult le teljesen. Az október 3-án lebonyolított nagyszabású rendezvény apropója a volt FiberNetes területeken elsőként megújuló kecskeméti Telepont megnyitása volt.

Az Invitel ezekkel az eseményekkel kívánta kifejezni, hogy komolyan veszi szerepét a településen, és valóban többet akar nyújtani az előfizetőknek elődjénél. A szolgáltató megérkezése jól sikerült, több mint 3000 ember volt kíváncsi az Invitel bemutatkozójára.

Sztárok, zene, játék, nyeremény és rengeteg új Invitel élmény

A megújult Telepont hivatalos megnyitása után az Invitel délutánra tartogatta az igazi meglepetéseket. A rendezvény szervezésében az Invitel partnere a RagazzArt Kft. volt, amely többek között zöldbe öltöztette Kecskemét főterét és az Invitellel közösen olyan programokat, illetve sztárokat hozott el a rendezvényre, akik több mint 3000 érdeklődőt csaltak a Kossuth térre.

A programok 15 órától indultak, és az októberi napsütésben rövid időn belül igazi szilveszteri fesztiválhangulat fogadta a főtérre látogatókat. Dombóvári Vanda és Harsányi Levente műsorvezetőként gondoskodtak a remek hangulatról, illetve ötletes nyereményjátékok, például internetes gyorsasági kereső, telefonos ügyességi verseny és persze a gyerekek kedvencei: arcfestés, bohóc show, gyorsasági lufifújó verseny szórakoztatta az egybegyűlteket.

Az Invitel jóvoltából Kecskemétre látogattak a legismertebb Barátok Közt sztárok is. A rajongók találkozhattak Balogh Edinával, Kiss Ramónával és a kecskeméti Katona József színházban korábban évekig fellépő Mérai Katával. Aradi Balázs, R. Kárpáti Péter és a köztudottan kecskeméti kötődésű Bozsek Márk is részt vett a beszélgetéssel, fotózással, autógramm-osztással egybekötött közönségtalálkozón.

A főtérre látogatók lelkesen fogadták Kiss Ramónát és az Inviteles Lotus versenyautóját is a rendezvényen. Ezzel az autóval indult a színésznő a Lotus Ladies Cup versenysorozaton, amelyben kizárólag hölgy pilóták vehettek részt. A különleges autóval és Ramónával számtalan közös fotó készült, melyet az Invitel Facebook oldaláról, a www.facebook.com/invitel címről is le lehet tölteni.

Az este csúcspontjaként Wolf Kati és Vastag Csaba nagysikerű koncertet adott a Kossuth téri nagyszínpadon. Egy valódi szilveszteri meglepetést is tartogatott az Invitel az ünneplő tömegnek: a rendezvény záróakkordjaként látványos tűzijátékban gyönyörködhettek a fesztiválozók.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése