TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Invitel-nagyrendezvény Kecskeméten

3086
Délelőtt sajtótájékoztatóval és nyitási akciókkal, délután pedig nagyszabású rendezvénnyel köszöntötte az Invitel meglévő és leendő ügyfeleit Kecskemét főterén.

Az Invitel még 2010-ben kezdeményezte a FiberNet felvásárlását. Az összeolvadási folyamat idén tavasszal indulhatott el, és 2011. október 1-jével zárult le teljesen. Az október 3-án lebonyolított nagyszabású rendezvény apropója a volt FiberNetes területeken elsőként megújuló kecskeméti Telepont megnyitása volt.

Az Invitel ezekkel az eseményekkel kívánta kifejezni, hogy komolyan veszi szerepét a településen, és valóban többet akar nyújtani az előfizetőknek elődjénél. A szolgáltató megérkezése jól sikerült, több mint 3000 ember volt kíváncsi az Invitel bemutatkozójára.

Sztárok, zene, játék, nyeremény és rengeteg új Invitel élmény

A megújult Telepont hivatalos megnyitása után az Invitel délutánra tartogatta az igazi meglepetéseket. A rendezvény szervezésében az Invitel partnere a RagazzArt Kft. volt, amely többek között zöldbe öltöztette Kecskemét főterét és az Invitellel közösen olyan programokat, illetve sztárokat hozott el a rendezvényre, akik több mint 3000 érdeklődőt csaltak a Kossuth térre.

A programok 15 órától indultak, és az októberi napsütésben rövid időn belül igazi szilveszteri fesztiválhangulat fogadta a főtérre látogatókat. Dombóvári Vanda és Harsányi Levente műsorvezetőként gondoskodtak a remek hangulatról, illetve ötletes nyereményjátékok, például internetes gyorsasági kereső, telefonos ügyességi verseny és persze a gyerekek kedvencei: arcfestés, bohóc show, gyorsasági lufifújó verseny szórakoztatta az egybegyűlteket.

Az Invitel jóvoltából Kecskemétre látogattak a legismertebb Barátok Közt sztárok is. A rajongók találkozhattak Balogh Edinával, Kiss Ramónával és a kecskeméti Katona József színházban korábban évekig fellépő Mérai Katával. Aradi Balázs, R. Kárpáti Péter és a köztudottan kecskeméti kötődésű Bozsek Márk is részt vett a beszélgetéssel, fotózással, autógramm-osztással egybekötött közönségtalálkozón.

A főtérre látogatók lelkesen fogadták Kiss Ramónát és az Inviteles Lotus versenyautóját is a rendezvényen. Ezzel az autóval indult a színésznő a Lotus Ladies Cup versenysorozaton, amelyben kizárólag hölgy pilóták vehettek részt. A különleges autóval és Ramónával számtalan közös fotó készült, melyet az Invitel Facebook oldaláról, a www.facebook.com/invitel címről is le lehet tölteni.

Az este csúcspontjaként Wolf Kati és Vastag Csaba nagysikerű koncertet adott a Kossuth téri nagyszínpadon. Egy valódi szilveszteri meglepetést is tartogatott az Invitel az ünneplő tömegnek: a rendezvény záróakkordjaként látványos tűzijátékban gyönyörködhettek a fesztiválozók.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése