TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A Coca-Cola 125 éves évfordulója alkalmából napi 125 Coke ajándékot sorsolt ki.Megvan a fődíj, az egyedi Coca-Cola designnal kialakított MINI One-nyertese is.

1886, az első pohár Coca-Cola kikeverése óta a márka sok-sok alkalmat megragadott már, hogy a "boldogság univerzális üzenetét" hozza el egy-egy palackban a vásárlóknak. A 125. évforduló alkalmából ezen a nyáron, 2011. július 15. és szeptember 15. között napi 125, összesen 7.875 nyereményt sorsolt ki 70.000 regisztrált résztvevő között.

A Coke ajándékokat a Mozdulj rá a nyárra! üzenet jegyében állították össze, és a nyereményjáték során maguk a résztvevők választhatták ki, melyiknek örülnének leginkább. Öt kategória ajándékai közül klasszikus nyári programokhoz, szórakozáshoz, strandoláshoz, és kerti partihoz választhattak kellékeket, és megjelölhették a szabadidős, vagy feltöltődést segítő élményajándékokat is.

A MINI-re, a napi díjakra, és a havi főnyereményekre; az egyedi Coke designnal kialakított Vespa LX robogóra és Smeg hűtőszekrényre több mint 650 ezer termékkóddal pályáztak.

A MINI One-t a a szentendrei úti BMW szalonban adták át  2011. október 6-án. „Most már lassan elhiszem, hogy megnyertem a fődíjat. Egy nyári délutánon vásároltam az üdítőt, hogy felfrissüljek, és még aznap délután beregisztráltam az oldalra. Amikor értesítettek, elsőre nem hittem a telefonálónak, mert sem én, sem a környezetemben senki nem játszott, vagy nyert még ezelőtt. Éppen vezettem és ki volt hangosítva a vonal, többször megkértem a hölgyet, hogy ismételje el hangosabban. Nagyon örülök a szerencsémnek. A család is várja haza, Szentesre a MINI-t. Van egy 10 éves lányom, aki annak örülne a legjobban, ha a garázsban tartanám, amíg ő vezetheti majd.” - köszönte meg Mogyorósi Nikolettnek, a Coca-Cola Magyarország Marketing Aktivációs Managerének és Oros Attilának, a BMW Magyarország marketing vezetőjének Andrikó Antal, a fődíj nyertese.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése