TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Ambient Facebook-karkötővel

3026
Az Orange 2011-es nyári kampányában a szörfölés rajongó egyetlen mozdulattal megoszthatták élményeiket barátaikkal.

Az Orange lelkes támogatója a nemzetközi sportversenyeknek. Hisz a fejlesztésben és abban, hogy élményekkel kell közelebb hozni az emberekhez a valós és a digitális világot. 2011-es nyári kampányában azt tette lehetővé a szörfölés rajongóinak Franciaországban, hogy egy Facebookra csatlakozni képes karkötő segítségével egyetlen mozdulattal megosszák az élményeiket barátaikkal, akár szörfölés közben, akár például a biarritz-i Proxy Pro rendezvényen. Ehhez mindössze be kellett jelentkezniük azzal, hogy a displayen egy adott ponthoz tartották. Az aktivitást azzal ösztönözték, hogy száz bejelentkezés után egy órás ingyenes szörfoktatáson lehetett részt venni. Az akció nagyon sikeres volt: 110 ezer megtekintést ért el a Facebookon, és a bejelentkezések 10 százaléka beszélgetést indított el. A kampány ügynöksége a párizsi Grand Union volt. (www.adweek.com)

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése