TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Üzletnyitások a Corvinban

3020
Az őszi időszakban tíz új bolttal bővül a Corvin bevásárlóközpont kínálata. Néhányan az újak közül: Euronics, Adidas, Camaieu, MK Leder, Jóasszony Étterem.

Október 7-én nyit 1632 négyzetméteres üzletet a Corvin Bevásárlóközpontban a 100%-os magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Euronics MEGA .

A Corvinban szeptember 28-án nyit a Charles Vögele és a Takko Fashion is, az őszi időszakban tíz új bolttal bővül a bevásárlóközpont kínálata. Az új bérlők között olyan további hazai és nemzetközi márkák képviselőit találjuk, mint az Adidas, a Camaieu, az MK Leder, a Jóasszony Étterem, az Elight Glasses, az Oscom Női Elegáns Divat és az Imory Virág és Enteriőr.


A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése