TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Öt színház és egy színházi szakírókból álló csapat képviselteti magát a vasárnapi 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztiválon.

A Budapest Maraton úgynevezett ekiden, tehát ötfős csapatoknak kiírt váltójában a színházaknak külön versenyt hirdetett a Budapest Sportiroda-BSI. A "Fut a színház" elnevezésű versenyen két csapattal indul a Magyar Állami Operaház, egy-egy váltóval a Bárka Színház, a Kolibri Színház, a Magyar Színház, a Nemzeti Táncszínház, illetve az Ördögkatlan Fesztivál és a Színházi Kritikusok Céhe is kiállít egy csapatot - tájékoztatta a versenyt szervező BSI kedden az MTI-t.

Az egyik operaházi váltóban fut Miklósa Erika Liszt-díjas operaénekes, a Kolibri Színház csapatával indul többek között Szanitter Dávid színművész, a Magyar Színház csapatában fut mások mellett Benkő Nóra és Szatmári Attila színművész, az Ördögkatlan Fesztivál váltójában pedig ott lesz Bérczes László rendező, a Bárka alapítója. A Színházi Kritikusok Céhe csapatában fiatal színházi szakírók futnak, a Bárka Színház képviseletében pedig csapattársaival Pásztor Tibor színművész áll rajthoz. A Nemzeti Táncszínház váltójával indul Ertl Péter, a színház igazgatóhelyettese.

A színházi csapatok a versenyre nevezésükkel jótékony célt, a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványt támogatják. (MTI)

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése