TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Wangaru Média lett a Mobilpont

3001
Az ügynökség továbbfejlesztette dm-megoldásait, és elindította a www.wangaru.hu weboldalt, ahol többek között targetálható display megoldásokat is kínál.

Az új rendszer lehetővé teszi a viselkedés alapú targetálást is a tartalomfogyasztás, és vásárlások alapján.

"10 évesek lettünk, szerettünk volna megújulni arculat tekintetében is, hogy jobban kifejezésre jusson, hogy új rendszerünkben már sokkal többet adunk a felhasználóinknak, és az ügyfeleinknek is, az egyszerű email és mobil kampányoknál" - mondta Murányi Gábor fejlesztési igazgató.

A Wangaru Média tovább folytatja kuponos akcióit a www.kupontar.hu weboldalon, és mobil és web alapú nyereményjátékok szervezése sem szorul háttérbe.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése