TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Wangaru Média lett a Mobilpont

3001
Az ügynökség továbbfejlesztette dm-megoldásait, és elindította a www.wangaru.hu weboldalt, ahol többek között targetálható display megoldásokat is kínál.

Az új rendszer lehetővé teszi a viselkedés alapú targetálást is a tartalomfogyasztás, és vásárlások alapján.

"10 évesek lettünk, szerettünk volna megújulni arculat tekintetében is, hogy jobban kifejezésre jusson, hogy új rendszerünkben már sokkal többet adunk a felhasználóinknak, és az ügyfeleinknek is, az egyszerű email és mobil kampányoknál" - mondta Murányi Gábor fejlesztési igazgató.

A Wangaru Média tovább folytatja kuponos akcióit a www.kupontar.hu weboldalon, és mobil és web alapú nyereményjátékok szervezése sem szorul háttérbe.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése