TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Kinevezték a Hír24 főszerkesztőjét

2910
Kövesdi Pétert, a Független Hírügynökség egykori alapító-főszerkesztőjét nevezte ki a Hír24 főszerkesztőjévé a Sanoma Media Budapest Zrt. Az új főszerkesztő csütörtöktől tölti be a posztját.

A Sanoma közleménye szerint szeptember 15-étől Kövesdi Péter feladata lesz a többi között, hogy új szolgáltatásokkal és tartalmi elemekkel tovább erősítse a 2010 márciusában indított Hír24 portál szerepét, továbbá koncentrálja a Sanoma hírtermékeinek jelenlétét, és azokat működtesse az integrált szerkesztőséggel .

"A Sanoma nyomtatott lapjai és internetes oldalai eddig is hatalmas mennyiségű hírtartalmat állítottak elő. Ezeket szeretném egységes, olvasható, látványos és szórakoztató formában tálaln"i - olvasható a közleményben Kövesdi Péter nyilatkozata.

Kövesdi Péter hét éven át alapító főszerkesztője és vezetője volt a Független Hírügynökségnek. Korábban a Sláger Rádiónál dolgozott hírigazgatóként, valamint a TV2 és RTL Klub hírműsoraiban felelős szerkesztőként. Televíziós pályáját a Magyar Televízió Egyenleg című műsorában kezdte.

Haintz Attila, az oldal korábbi vezető szerkesztője más feladatokat kap a Hír24 csapatán belül. (MTI)

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése