TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az EDF DÉMÁSZ London 2012 Ötpróba ötpróba sorozata most hétvégén futással és duatlonnal folytatódik az ország több nagyvárosában.

Most szombaton kerül sor a 16. Nyárbúcsúztató EDF Éjszakai futásra Budapesten. Várpalotán, Szegeden és Abonyban duatlon lesz, Tatabányán pedig futópróba.

Az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 eddigi rendezvényein az elmúlt félév során, 20 város 70 helyszínén közel 20 ezer ember állt rajthoz, és teljesítette a gyalogló, futó és triatlon versenyszámokat különböző távokon az egészséges életmód jegyében. A versenysorozat végén a 2012-es londoni olimpiára szóló jegyeket sorsolnak ki a résztvevők között.

Az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 rendezvénysorozaott 2011. március 1. és 2012. augusztus 31. között rendezik meg havonta legkevesebb 20 szabadidősport-rendezvénnyel. A közel másfél éves rendezvénysorozat alatt kiemelt figyelem övezi a fogyatékos sportolók részvételének biztosítását is, akiknek részvételi lehetőségét a Magyar Paralimpiai Bizottsággal és a Fogyatékosok Nemzeti Sportszövetsége együttműködésével alakították ki.

A jövő nyárig tartó sportrendezvény-sorozaton az első, márciusi verseny óta Budapesten, Miskolcon, Debrecenben, Kecskeméten, Szegeden, Pécsett, Kaposváron, Győrben, valamint a további 11 városban megrendezett összesen 86 szabadidősport-eseményen 19,943 amatőr sportolni vágyó vett részt ez idáig, akik közül a legszerencsésebbek a helyszínen szurkolhatnak majd a 2012-es ötkarikás nyári játékokon, Londonban.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése