TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Szerencsés csütörtök

2836
Szeptembertől a Lukoil új kampányt indított „Szerencsés csütörtök: extra árkedvezmény” szlogennel. A kampány célja, hogy felhívják a figyelmet a kiváló minőségű üzemagyagokra és a színvonalas kiszolgálásra.

Az akció keretében, amelynek szlogenje „Szerencsés csütörtök: extra árkedvezmény”, szeptemberben és októberben a Lukoil benzinkutaknál minden csütörtökön egész nap kedvező áron tankolhatnak a vevők. Az árkedvezmény töltőállomásonként változhat. Az akció két hónapig tart, és nemcsak hazánkat, hanem Belgiumot, Csehországot, Lengyelországot és Szlovákiát is érinti. Magyarországon az akció szeptember 8-án indul.

A Lukoil kampánya keretében kívánja felhívni az új vásárlók figyelmét üzemanyagainak kiváló minőségére és szolgáltatásainak magas színvonalára. Most az a cél, hogy az új vevőknek is bebizonyítsák, a Lukoil töltőállomásokon érdemes rendszeresen vásárolni.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése