TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Szerencsés csütörtök

2836
Szeptembertől a Lukoil új kampányt indított „Szerencsés csütörtök: extra árkedvezmény” szlogennel. A kampány célja, hogy felhívják a figyelmet a kiváló minőségű üzemagyagokra és a színvonalas kiszolgálásra.

Az akció keretében, amelynek szlogenje „Szerencsés csütörtök: extra árkedvezmény”, szeptemberben és októberben a Lukoil benzinkutaknál minden csütörtökön egész nap kedvező áron tankolhatnak a vevők. Az árkedvezmény töltőállomásonként változhat. Az akció két hónapig tart, és nemcsak hazánkat, hanem Belgiumot, Csehországot, Lengyelországot és Szlovákiát is érinti. Magyarországon az akció szeptember 8-án indul.

A Lukoil kampánya keretében kívánja felhívni az új vásárlók figyelmét üzemanyagainak kiváló minőségére és szolgáltatásainak magas színvonalára. Most az a cél, hogy az új vevőknek is bebizonyítsák, a Lukoil töltőállomásokon érdemes rendszeresen vásárolni.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése