TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Itt az egészséges energiaital

2809
Klinikailag tesztelt hatású, természetes összetevőkkel – mate teával és teobrominnal – készülő új terméket dob piacra a Hell Energy, jelentették be a cég vezetői.

A Hell „New Generation” nevű italt szeptember 1-én kezdi gyártani szikszói üzemében a cég, és október 1-én hozza forgalomba.

Több mint egy éve kezdte fejleszteni új termékét hazánk a Hell Energy Magyarország Kft., amelynek piaci bevezetését csupán felgyorsította a szeptember 1-től hatályos népegészségügyi termékdíj. Új termékével a Hell Energy egy új irányvonalat, az egészségesebb összetevők felhasználásával készülő élelmiszereket kívánja képviselni a jövőben. A Hell „New generation”-ben hozzáadott koffein helyett természetes összetevők biztosítják a terméktől elvárt élénkítő hatást. A részletes receptúra titkos, de annyi ismeretes, hogy alkotóelemei a hozzáadott koffein helyett a mate tea és a teobromin, amelyeknek több áldásos hatása is régóta ismert a szakemberek előtt.

A gyártó alvásteszten vizsgálta új italának hatását. A több napon át, orvosi körülmények között zajló teszt során beigazolódott, hogy az eddigi, hozzáadott koffeinnel készülő, és az új Hell energiaital élénkítő hatása szinte megegyezik.

A Hell „New Generation” termék október elsejei bevezetését követően Magyarországon már csak az új terméket gyártja és forgalmazza a magyar tulajdonú Hell Energy Magyarország Kft, tehát minden jelenleg forgalomban lévő termékének összetétele megújul, köztük a Hell Energy Red Grape-é is. Az új, természetes összetevőkkel készülő Hell energiaital ára az új receptúra ellenére sem változik szignifikánsan.

Tenyeres0
2011-09-09 15:16:04 // 1#
HAjra Hell!!!barcsak mar a kezemben tarthatnam :)
A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése