TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Félmaraton újságíróknak

2805
Külön kategóriát hirdetett életmód és sport újságíróknak az Amway, a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton kiemelt társszponzora.

Szeptember első vasárnapján 26. alkalommal rendezik meg Budapesten a Nike Félmaratont. A több ezer embert megmozgató eseményre tavaly  valamennyi  és a világ 52 országából, és az ország valamennyi  megyéjéből voltak indulók.

Az Amway, a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton kiemelt társszponzora meghirdette az „újságíró” kategóriát, kimondottan azoknak a vállalkozó kedvű újságíróknak, akik szeretik a kihívásokat, szívesen mozognak és kedvelik az egészségbarát ajándékokat. A kategóriában befutó első három versenyző ugyanis értékes Amway Nutrilite ajándékcsomaggal lesz gazdagabb.

Az újságírók nevezési díjának - amelyet az Amway áll – egy része az UNICEF-hez jut el, így futásukkal egy nemes ügyet is támogatnak.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése