TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Félmaraton újságíróknak

2805
Külön kategóriát hirdetett életmód és sport újságíróknak az Amway, a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton kiemelt társszponzora.

Szeptember első vasárnapján 26. alkalommal rendezik meg Budapesten a Nike Félmaratont. A több ezer embert megmozgató eseményre tavaly  valamennyi  és a világ 52 országából, és az ország valamennyi  megyéjéből voltak indulók.

Az Amway, a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton kiemelt társszponzora meghirdette az „újságíró” kategóriát, kimondottan azoknak a vállalkozó kedvű újságíróknak, akik szeretik a kihívásokat, szívesen mozognak és kedvelik az egészségbarát ajándékokat. A kategóriában befutó első három versenyző ugyanis értékes Amway Nutrilite ajándékcsomaggal lesz gazdagabb.

Az újságírók nevezési díjának - amelyet az Amway áll – egy része az UNICEF-hez jut el, így futásukkal egy nemes ügyet is támogatnak.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése