TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Doboz után szabadon

2794
A Borsodi Zenei Fesztiválok Art Recycling programja során iparművészek és ügyes rendezvénylátogatók egyaránt bemutathatták kreativitásukat.

A 2011-es Borsodi Zenei Fesztiválok egyik legnépszerűbb eleme kétségkívül a Malátabár teraszán helyet foglaló délutáni szabadfoglalkozás volt. Egy kis „do it yourself” művészkedés, melyhez nem kellett más, csak egy pár gondosan kiürített Borsodi sörös doboz és néhány bátor jelentkező.

 

A márka immár második alkalommal jelentkezett nyári, limitált szériás fesztiváldobozzal. Ezek a csomagolások népszerűvé váltak a fesztiválokon, így az Up Hungary csapata sem hagyta, hogy a szeptemberi indián nyárral bevégeztessen a pályafutásuk.

Az Art Recycling ötlete ebből fakadt: megkerestek iparművészeket, elhalmozták őket dobozokkal, és már meg is történt a kreatív varázslat, az átlényegülés.

 

A Borsodi Malátabár lampionokat, és immár a helyszín védjegyévé vált dobozgitárokat kapott.

 

Az alumínium alapanyagból aztán a teljesség igénye nélkül virág, pillangó, űrhajó, nyaklánc, csatt, kitűző, öv, táska, karpánt született.

 

Nem beszélve a fejdíszekről, melynek viselője királylánnyá, indiánná vagy adott esetben vérbeli punk-ká változhatott.

 

A délutáni aktivitás nagy érdeklődésre tartott számot, hiszen némi bámészkodás után mindenki számára világossá vált, hogy egy kis segítséggel bárki megvalósíthatja kedvenc kis műremekét.

 

Ezáltal maradandó, kézzel fogható élménnyel is összekötötték a márkát a célcsoport fejében.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése