TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Doboz után szabadon

2794
A Borsodi Zenei Fesztiválok Art Recycling programja során iparművészek és ügyes rendezvénylátogatók egyaránt bemutathatták kreativitásukat.

A 2011-es Borsodi Zenei Fesztiválok egyik legnépszerűbb eleme kétségkívül a Malátabár teraszán helyet foglaló délutáni szabadfoglalkozás volt. Egy kis „do it yourself” művészkedés, melyhez nem kellett más, csak egy pár gondosan kiürített Borsodi sörös doboz és néhány bátor jelentkező.

 

A márka immár második alkalommal jelentkezett nyári, limitált szériás fesztiváldobozzal. Ezek a csomagolások népszerűvé váltak a fesztiválokon, így az Up Hungary csapata sem hagyta, hogy a szeptemberi indián nyárral bevégeztessen a pályafutásuk.

Az Art Recycling ötlete ebből fakadt: megkerestek iparművészeket, elhalmozták őket dobozokkal, és már meg is történt a kreatív varázslat, az átlényegülés.

 

A Borsodi Malátabár lampionokat, és immár a helyszín védjegyévé vált dobozgitárokat kapott.

 

Az alumínium alapanyagból aztán a teljesség igénye nélkül virág, pillangó, űrhajó, nyaklánc, csatt, kitűző, öv, táska, karpánt született.

 

Nem beszélve a fejdíszekről, melynek viselője királylánnyá, indiánná vagy adott esetben vérbeli punk-ká változhatott.

 

A délutáni aktivitás nagy érdeklődésre tartott számot, hiszen némi bámészkodás után mindenki számára világossá vált, hogy egy kis segítséggel bárki megvalósíthatja kedvenc kis műremekét.

 

Ezáltal maradandó, kézzel fogható élménnyel is összekötötték a márkát a célcsoport fejében.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése