TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Budapest, tűzijáték, Katy Perry

2792
Az MTV Video Music Awards-on legjobbnak ítélt videóban 30 magyar fiatal bulizik a sztárral – a Telekom kampányának köszönhetően.

Katy Perry Firework című slágere több szálon kötődik hazánkhoz: a budapesti helyszínek mellett többek között 30 magyar fiatal bulizik együtt a sztárral a klipben.

 

De hogy kerültek ők Katy társaságába?

 

A Deutsche Telekom által kezdeményezett, hazánkban a Telekom által menedzselt Katy klipje kampány sikerességét mutatja, hogy az akció Facebook oldala jelenleg is aktív, és több mint 35 ezer hazai rajongó követi nyomon a világ jelenleg legsikeresebb klipjének utóéletét.

A vasárnap éjjel az egyik legrangosabb zenei elismerésben részesült videó koncepcióját már a forgatási munkálatok megkezdése előtt úgy építették fel, hogy az tökéletesen illeszkedjen a sláger mondandójához: mindnyájunkban ott lapul a tehetség!

 

A klip szereplőit is ezen elv mentén válogatták ki. Európa 8 országából több ezer jelentkező közül választották ki azt a mintegy 200 fiatalt, akikben ott lapult a szikra, és különböző fórumokon bizonyították: tehetségesek, elhivatottak és nem félnek megosztani tudásukat a nagyközönséggel.

 

A kiválasztás menete országonként más volt, hazánkban Lakatos Márk, Hámori Barbara, Lilu és Harsányi Levente zsűrizte az online beküldött videókat. A több mint 600 feltöltött pályázati anyag alapján kiválasztott nyertesek között volt, aki táncolt, akadt, aki fényképeit, rajzait mutatta be, de a klipbe bekerült a focilabdával mesteri módon bánó lány, a ruhatervező fiú, a saját dalával jelentkező tehetség, őt mi több, szavaló és bűvész is.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése