TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az év barkácsmestere

2789
A Praktiker és a Black&Decker közös barkácsversenyének döntőjében 13-an csavaroztak, tippeltek és fűrészeltek.

A Praktiker és a Black&Decker közös nyereményjátékában országszerte összesen 400 versenyző vett részt, köztük több hölgy is. A résztvevőknek három könnyű feladatot kell megoldaniuk, ahol bizonyíthatták, hogy ők használják a legügyesebben a fűrészt, a fúrót vagy a csavarozót, illetve ők a leggyorsabbak, a legpontosabbak és remekül tudnak tippelni is.

 

A Praktiker 19 áruházában, több héten keresztül zajló selejtezők legjobbjai a budapesti Bécsi úti üzletegységben mérték össze tudásukat.

Az országos barkácsversenyt végül is Nagymarci László nyíregyházi grafikus nyerte meg, aki egy hetes családi üdüléssel lett gazdagabb. A második helyezett egy 100 ezer forint értékű Black&Decker szerszámgép csomagot vihetett haza, míg a bronzérmes egy kerékpárral lett gazdagabb. A döntő egyetlen hölgy tagjának, a kaposvári Bosnyák Nikolettának a Black&Decker különdíjat ajánlott fel, hiszen a gyengébbik nem képviselőjeként több férfi versenyzőnél is jobb teljesítményt nyújtott.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése