TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Az év barkácsmestere

2789
A Praktiker és a Black&Decker közös barkácsversenyének döntőjében 13-an csavaroztak, tippeltek és fűrészeltek.

A Praktiker és a Black&Decker közös nyereményjátékában országszerte összesen 400 versenyző vett részt, köztük több hölgy is. A résztvevőknek három könnyű feladatot kell megoldaniuk, ahol bizonyíthatták, hogy ők használják a legügyesebben a fűrészt, a fúrót vagy a csavarozót, illetve ők a leggyorsabbak, a legpontosabbak és remekül tudnak tippelni is.

 

A Praktiker 19 áruházában, több héten keresztül zajló selejtezők legjobbjai a budapesti Bécsi úti üzletegységben mérték össze tudásukat.

Az országos barkácsversenyt végül is Nagymarci László nyíregyházi grafikus nyerte meg, aki egy hetes családi üdüléssel lett gazdagabb. A második helyezett egy 100 ezer forint értékű Black&Decker szerszámgép csomagot vihetett haza, míg a bronzérmes egy kerékpárral lett gazdagabb. A döntő egyetlen hölgy tagjának, a kaposvári Bosnyák Nikolettának a Black&Decker különdíjat ajánlott fel, hiszen a gyengébbik nem képviselőjeként több férfi versenyzőnél is jobb teljesítményt nyújtott.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése