TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Új Danone beszerzési igazgató

2769
Augusztustól Kasza Zsuzsanna tölti be a Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. beszerzési igazgatói pozícióját.

A közgazdász végzettséget szerzett vezető a fogyasztói elektronika iparágban kezdte karrierjét, majd 1999-től a General Electric Consumer & Industrial európai beszerzésén folytatta tevékenységét. Legutolsó pozíciójában Indirect beszerzési menedzserként a nagyvállalatnál európai-szinten 20 gyártelep és képviselet beszerzési folyamatait irányította csapatának élén.

2007 novemberétől a szakember a telekommunikáció területén szerzett további tapasztalatokat a British Telecom közép-kelet európai beszerzési igazgatójaként a vállalat 3 globális beszerzési szolgáltató központjának egyikénél. Majd 3 év után a vállalat központjában a mobil szolgáltatásokhoz kapcsolódó beszerzési stratégiáért és a stratégiai partnerekért (például a Vodafone-ért) volt felelős.

A Danone Kft-hez érkező Kasza Zsuzsanna mind a beszerzés és supply chain management, mind a minőségirányítási rendszerek és szervezet fejlesztés területeken jártas, sokoldalú és dinamikus vezető.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése