TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Új Danone beszerzési igazgató

2769
Augusztustól Kasza Zsuzsanna tölti be a Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. beszerzési igazgatói pozícióját.

A közgazdász végzettséget szerzett vezető a fogyasztói elektronika iparágban kezdte karrierjét, majd 1999-től a General Electric Consumer & Industrial európai beszerzésén folytatta tevékenységét. Legutolsó pozíciójában Indirect beszerzési menedzserként a nagyvállalatnál európai-szinten 20 gyártelep és képviselet beszerzési folyamatait irányította csapatának élén.

2007 novemberétől a szakember a telekommunikáció területén szerzett további tapasztalatokat a British Telecom közép-kelet európai beszerzési igazgatójaként a vállalat 3 globális beszerzési szolgáltató központjának egyikénél. Majd 3 év után a vállalat központjában a mobil szolgáltatásokhoz kapcsolódó beszerzési stratégiáért és a stratégiai partnerekért (például a Vodafone-ért) volt felelős.

A Danone Kft-hez érkező Kasza Zsuzsanna mind a beszerzés és supply chain management, mind a minőségirányítási rendszerek és szervezet fejlesztés területeken jártas, sokoldalú és dinamikus vezető.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése