TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Salesvezető csere a HáziPatikánál

2768
A tizenöt éve az egészségügyi médiában dolgozó marketing- és értékesítési szakember, Kohanecz Margit augusztus közepével csatlakozott a leglátogatottabb egészségügyi portál csapatához

Kohanecz Margit a HáziPatika.com csoport három portáljának értékesítéséért felel szeptembertől,  így a Magyarországon leglátogatottabb egészségügyi portál, a HáziPatika.com és szintén legnépszerűbb Babaszoba.hu, valamint az 50plusz.hu portálok médiafelületeinek értékesítéséért. 

A közgazdász pályafutását az Medical Tribune orvosi szakkiadónál kezdte marketing és sales területen, ahol végül a hirdetési igazgatói feladatokat is rábízták, így a cég teljes hirdetési árbevételéért volt felelős, miközben az értékesítést támogató marketingtevékenységet is ő felügyelte. Később tanácsadóként kidolgozta a WebDoki.hu információs és továbbképző portál koncepcióját, majd stratégiájának végrehajtásában is aktívan együttműködött. A PrintXBudavár-nál kiadóigazgatói pozícióban dolgozott, majd megalapította saját marketing tanácsadó cégét, amely kifejezetten az egészségszektorra szakosodott.

Balla Alexandra, a HáziPatika sales csapatának korábbi vezetője közös megegyezéssel távozik a HáziPatika.com csoporttól.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése