TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

HÍResek lettek

2764
Mintegy 35 terméket értékelve 16 induló vehette át az idei Hagyományok–Ízek–Régiók (HÍR) díjat a városligeti Vajdahunyadvárban.

Gyaraky Zoltán, a Vidékfejlesztési Minisztérium Élelmiszer-feldolgozási Főosztályának vezetője a negyedik HÍR-es Íznapokon, a Mezőgazdasági Múzeum dísztermében rendezett gálán adta át a díjakat. A rangos elismerés, valamint a kapcsolódó védjegyhasználat célja a hagyományos és tájjellegű mezőgazdasági termékek és élelmiszerek ismertségének növelése, a termékeket gyártók piaci lehetőségeinek bővítése.

Az Agrármarketing Centrum (AMC) szervezésében 2011. augusztus 27–28-án, immár negyedik alkalommal megrendezett kulturális és kulináris esemény fő célja, hogy a Hagyományok–Ízek–Régiók 2002-ben létrehozott gyűjteményének különleges alapanyagait és termékeit megismerje a nagyközönség. Az ország különböző tájegységeiről érkező kiállítók nemcsak bemutatták, de kóstoltatták is a hagyományos alapanyagokból készült termékeket.

A HÍR-es Íznapok a 2011. szeptember 28. és október 2. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban rendezendő 75. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari kiállítás (OMÉK) bevezető rendezvénye, amelyen az érdeklődők újra találkozhatnak a HÍR védjegyes termékekkel.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése