TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Pezsgőzik a Carbon

2739
A Törley Cégcsoport új kommunikációs partnere 2011 nyarától a Carbon Group.

A Carbon Group Communication nyerte meg azt a meghívásos tendert, amelynek tárgya a Törley márka reklámfilmjének tervezése és lebonyolítása volt. A cégcsoport a tendert még a tavasz folyamán írta ki. Az ügynökség az Allison Advertising-et váltja.

A tender megnyerését követően a Carbon gondozza a Törley, a Hungária Pezsgő, a BB, a György Villa, a Szent István Korona és az Angelli márkák megjelenését Magyarországon, valamint támogatja a Svédországban piacvezető Chapel Hill márkát.

A cégek első közös munkája a Balatonboglári Szüreti Fesztivál online kampányának fejlesztése volt. Ennek egyik különleges megjelenése egy 2 bannerből és egy layerből álló “átfolyós”
kreatív volt, amely az Origo Balaton-mellékletében futott. A kampány a BB Facebook oldalára mutatott, ahol egy nyereményjátékban lehetett részt venni.

A Carbon Group a jövőben stratégiai tanácsokkal, online és offline kreatív fejlesztéssel, valamint social media aktivitások tervezésével és lebonyolításával segíti a Törleyt és társvállalatait.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése