TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Pezsgőzik a Carbon

2739
A Törley Cégcsoport új kommunikációs partnere 2011 nyarától a Carbon Group.

A Carbon Group Communication nyerte meg azt a meghívásos tendert, amelynek tárgya a Törley márka reklámfilmjének tervezése és lebonyolítása volt. A cégcsoport a tendert még a tavasz folyamán írta ki. Az ügynökség az Allison Advertising-et váltja.

A tender megnyerését követően a Carbon gondozza a Törley, a Hungária Pezsgő, a BB, a György Villa, a Szent István Korona és az Angelli márkák megjelenését Magyarországon, valamint támogatja a Svédországban piacvezető Chapel Hill márkát.

A cégek első közös munkája a Balatonboglári Szüreti Fesztivál online kampányának fejlesztése volt. Ennek egyik különleges megjelenése egy 2 bannerből és egy layerből álló “átfolyós”
kreatív volt, amely az Origo Balaton-mellékletében futott. A kampány a BB Facebook oldalára mutatott, ahol egy nyereményjátékban lehetett részt venni.

A Carbon Group a jövőben stratégiai tanácsokkal, online és offline kreatív fejlesztéssel, valamint social media aktivitások tervezésével és lebonyolításával segíti a Törleyt és társvállalatait.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése