TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Új úton az Amway

2684
A húsz éve a magyar piacon sikeresen tevékenykedő Amway erősíteni kívánja médiajelenlétét és kommunikációját a Live PR segítségével.

Az ügynökség új ügyfele, az Amway Hungária Marketing Kft., Magyarország egyik legsikeresebb közvetlen értékesítéssel foglalkozó cége. A Live PR már korábban részt vett a cég meghívásos pályázatán, s akkori anyaga alapján most felkéréssel kapta meg a megbízást 2011. augusztus 1-jétől.

A több mint nyolcvan országban jelen lévő, otthonápolási, szépségápolási, dekorkozmetikai termékeket, valamint tartós fogyasztási és egészségmegőrzési cikkeket forgalmaó Amway hazánkban 34 ezer független vállalkozóval áll kapcsolatban.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése