TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A húsz éve a magyar piacon sikeresen tevékenykedő Amway erősíteni kívánja médiajelenlétét és kommunikációját a Live PR segítségével.

Az ügynökség új ügyfele, az Amway Hungária Marketing Kft., Magyarország egyik legsikeresebb közvetlen értékesítéssel foglalkozó cége. A Live PR már korábban részt vett a cég meghívásos pályázatán, s akkori anyaga alapján most felkéréssel kapta meg a megbízást 2011. augusztus 1-jétől.

A több mint nyolcvan országban jelen lévő, otthonápolási, szépségápolási, dekorkozmetikai termékeket, valamint tartós fogyasztási és egészségmegőrzési cikkeket forgalmaó Amway hazánkban 34 ezer független vállalkozóval áll kapcsolatban.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése