TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A húsz éve a magyar piacon sikeresen tevékenykedő Amway erősíteni kívánja médiajelenlétét és kommunikációját a Live PR segítségével.

Az ügynökség új ügyfele, az Amway Hungária Marketing Kft., Magyarország egyik legsikeresebb közvetlen értékesítéssel foglalkozó cége. A Live PR már korábban részt vett a cég meghívásos pályázatán, s akkori anyaga alapján most felkéréssel kapta meg a megbízást 2011. augusztus 1-jétől.

A több mint nyolcvan országban jelen lévő, otthonápolási, szépségápolási, dekorkozmetikai termékeket, valamint tartós fogyasztási és egészségmegőrzési cikkeket forgalmaó Amway hazánkban 34 ezer független vállalkozóval áll kapcsolatban.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése