TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Mintegy 270 ingyenes zenei program lesz a hatodik alkalommal megrendezett Hangfoglaláson.

Ahogy az elmúlt években, idén is a Syma Sport- és Rendezvényközpont ’A’ és ’C’ csarnokában lesz szeptember 30. és október 2 között Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb zenei demonstrációja. A 8000 négyzetméteren 100 kiállító mutatja meg, hol is tart 2011-ben a hang-, a fény-, a színpad-, a színház- és stúdiótechnika.

A három nap alatt több mint 270 zenei esemény lesz, melyeket a mustra honlapján élőben közvetítenek a szervezők.

Az ingyenes programon több tízezer hangszert, köztük pengetőst, fúvóst, billentyűst és ütőst lehet kipróbálni az idén is. A Hangszeresek Országos Szövetsége által szervezett monumentális rendezvényen bemutatkozik a világ legmodernebb hang-, fény-, színpad- és stúdiótechnikája is.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése