TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Mintegy 270 ingyenes zenei program lesz a hatodik alkalommal megrendezett Hangfoglaláson.

Ahogy az elmúlt években, idén is a Syma Sport- és Rendezvényközpont ’A’ és ’C’ csarnokában lesz szeptember 30. és október 2 között Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb zenei demonstrációja. A 8000 négyzetméteren 100 kiállító mutatja meg, hol is tart 2011-ben a hang-, a fény-, a színpad-, a színház- és stúdiótechnika.

A három nap alatt több mint 270 zenei esemény lesz, melyeket a mustra honlapján élőben közvetítenek a szervezők.

Az ingyenes programon több tízezer hangszert, köztük pengetőst, fúvóst, billentyűst és ütőst lehet kipróbálni az idén is. A Hangszeresek Országos Szövetsége által szervezett monumentális rendezvényen bemutatkozik a világ legmodernebb hang-, fény-, színpad- és stúdiótechnikája is.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése