TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Lovagok és tenorok

2683
A győri borfesztivál színvonalát bizonyítja, hogy a szakma részéről is hatalmas az érdeklődés: a Széchenyi téren idén immár 60 pincészet képviselteti magát az ország minden tájáról.

A 2011. augusztus 25–28. között tartott IV. Győri Bornapok Bor-, Borlovag és Gasztronómiai Fesztivál ideje alatt a város utcái hangulatos vendéglőkké, borozókká alakulnak át, az egész településen egy kellemes kiskocsmai hangulat uralkodik el.

A fesztivál egyik hagyománya, hogy Borverseny keretében választják ki Győr Város Borát, és a kóstolóközönség szavazatai alapján átadásra kerül a ”Fesztivál Legemlékezetesebb Bora” különdíj is.

A programok közül kiemelkedik a Borászok éjszakája is, csütörtökön éjfél körül a Városi Művészeti Múzeumban, ahol az érdeklődők kivételes környezetben, személyesen is találkozhatnak híres magyar borászokkal, akik pincészetük zászlósborával érkeznek a különleges randevúra.

Szombaton viszont kora délután kezdődik az Európai Borlovagrend Győri Legátus felvonulása, ami a Bencés templomban az avatási ünnepséggel ér véget. 

A fesztivál négy napja kulturális programokban is bővelkedik: a népszerű zenészek mellett egy kifejezetten az eseményre összeállt formáció – a 3+1 Bor-tenor – is fellép majd. Ez utóbbi produkciót László Boldizsár, a Cotton Club Singers egykori frontembere két kollégájával, Cseh Antallal és Kóbor Tamással az operairodalom és a klasszikus dalok világából állította össze: bordalokat fűszereznek rengeteg humorral. A formációhoz vendégként csatlakozik Hajdu András magánénekes.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése