TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Lovagok és tenorok

2683
A győri borfesztivál színvonalát bizonyítja, hogy a szakma részéről is hatalmas az érdeklődés: a Széchenyi téren idén immár 60 pincészet képviselteti magát az ország minden tájáról.

A 2011. augusztus 25–28. között tartott IV. Győri Bornapok Bor-, Borlovag és Gasztronómiai Fesztivál ideje alatt a város utcái hangulatos vendéglőkké, borozókká alakulnak át, az egész településen egy kellemes kiskocsmai hangulat uralkodik el.

A fesztivál egyik hagyománya, hogy Borverseny keretében választják ki Győr Város Borát, és a kóstolóközönség szavazatai alapján átadásra kerül a ”Fesztivál Legemlékezetesebb Bora” különdíj is.

A programok közül kiemelkedik a Borászok éjszakája is, csütörtökön éjfél körül a Városi Művészeti Múzeumban, ahol az érdeklődők kivételes környezetben, személyesen is találkozhatnak híres magyar borászokkal, akik pincészetük zászlósborával érkeznek a különleges randevúra.

Szombaton viszont kora délután kezdődik az Európai Borlovagrend Győri Legátus felvonulása, ami a Bencés templomban az avatási ünnepséggel ér véget. 

A fesztivál négy napja kulturális programokban is bővelkedik: a népszerű zenészek mellett egy kifejezetten az eseményre összeállt formáció – a 3+1 Bor-tenor – is fellép majd. Ez utóbbi produkciót László Boldizsár, a Cotton Club Singers egykori frontembere két kollégájával, Cseh Antallal és Kóbor Tamással az operairodalom és a klasszikus dalok világából állította össze: bordalokat fűszereznek rengeteg humorral. A formációhoz vendégként csatlakozik Hajdu András magánénekes.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése