TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Magazin a helyi termékekről

2680
(Mai Piac) A Magyar Idegenforgalmi és Területfejlesztési Egyesület kiadásában jelent meg az új sajtóorgánum, mely hazánk lokális portékáit és az egészséges életmódot népszerűsíti.

Nemrégiben jelent meg a Magyar Idegenforgalmi és Területfejlesztési Egyesület kiadásában a Helyi Termék Magazin első száma. A hiánypótló kiadvány segít eligazodni a lokális termékek világában, egyfajta iránytű, amely az egészséges életmódot, a tudatos vásárlást, az élelmiszerbiztonság szabályainak betartását, és a “helyben helyit" elvét, azaz a lakókörnyezetünk közvetlen környezetében megtermelt egészséges élelmiszerek fogyasztását népszerűsíti.
A lap szerkesztősége igyekszik a szórakoztató olvasmányok mellett sok hasznos információt is megosztani az olvasókkal. Például, hogy valójában mi számít helyi terméknek, hol és milyen fesztivált rendeznek, valamint felsorolják a táplálkozáshoz, vásárláshoz, az élelmiszerbiztonsághoz kapcsolódó weboldalak címeit, a nagyobb budapesti és vidéki piacok elérhetőségeit is.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése