TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Budapesten a legkedveltebb

2676
A Metropol olvasottsága 653 ezer fő lett, ami 6,7 százalékos növekedés az előző negyedévhez képest a Nemzeti Olvasottság Kutatás legújabb felmérése szerint.

A 2011. 2. negyedévét vizsgáló kutatásból az is kiderül: a médium egyúttal Budapest legolvasottabb országos napilapja.

Az olvasók 43 százaléka fővárosban, 57 százalékuk pedig megyeszékhelyeken, városokban és községekben él, a növekedés Budapesten és vidéken egyaránt megfigyelhető volt.

A pozitív tendencia alátámasztja az ingyenes napilappiac nemzetközi trendjeit. A kedvelt sajtótermék növekvő olvasószámai mellett az elmúlt években csaknem megduplázódtak Európában az ingyenes lapok példányszámai.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése