TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Budapesten a legkedveltebb

2676
A Metropol olvasottsága 653 ezer fő lett, ami 6,7 százalékos növekedés az előző negyedévhez képest a Nemzeti Olvasottság Kutatás legújabb felmérése szerint.

A 2011. 2. negyedévét vizsgáló kutatásból az is kiderül: a médium egyúttal Budapest legolvasottabb országos napilapja.

Az olvasók 43 százaléka fővárosban, 57 százalékuk pedig megyeszékhelyeken, városokban és községekben él, a növekedés Budapesten és vidéken egyaránt megfigyelhető volt.

A pozitív tendencia alátámasztja az ingyenes napilappiac nemzetközi trendjeit. A kedvelt sajtótermék növekvő olvasószámai mellett az elmúlt években csaknem megduplázódtak Európában az ingyenes lapok példányszámai.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése