TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Szörnyen jó fesztivál megjelenés

2667
A nyáron a Monster energiaital márka összesen hat zenei fesztiválon képviseltette magát, melyekhez az Extreme Rendezvényügynökség biztosította a technikai hátteret.

Az ügynökség és az energiaital márka együttműködése tavaly májusban, az új brand bevezetése kapcsán vette kezdetét.

A júniusban lezajlott Metalfest, Pannónia Fesztivál, Balaton Bike Fest, Rockmaraton és Volt Fesztivál után az utolsó júliusi megjelenés az Alterába Fesztiválon valósult meg, ahol az Extreme a Coca-Cola rendezvényes csapatát technikai oldalról támogatva Monster-bárt, színpad és fedéstechnikát, valamint hangosítást, fénytechnikát és dekorációs segítséget biztosított a márka számára, a főként kóstoltatáson alapuló fesztiváljelenléthez.

A brand megjelenése a Balaton Bike Fest-en és a Volt Fesztiválon emellett egyedi elemekkel is kiegészült, többek között egy VIP-bárral, DJ-vel, egyedi LED rácsos fedéssel, valamint a Volt vonat különjáraton egy hangtechnikával ellátott Monster kocsival.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése