TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(BTL.hu) Összesen 1931 blogot jelöltek az idei Goldenblog versenyre, és a megmérettetés honlapját már a szavazás első napján megközelítőleg 100 ezer alkalommal töltötte le a majdnem 25 ezer látogató.

A kilenc kategóriába sorolt webnaplókra augusztus 8. és 21. között lehet szavazni, és ez idő alatt az ajándékokat biztosító szponzorok megjelenései több tízezer látogatóhoz jutnak majd el a szervező, a hvg.hu várakozásai szerint.


A verseny főtámogatója a Telenor. A mobilkommunikációs cég által felajánlott Galaxy Tab táblagép azé a különdíjasé lesz, akire a Goldenblog mobiloldalán a legtöbben szavaznak.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése