TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

(BTL.hu) Összesen 1931 blogot jelöltek az idei Goldenblog versenyre, és a megmérettetés honlapját már a szavazás első napján megközelítőleg 100 ezer alkalommal töltötte le a majdnem 25 ezer látogató.

A kilenc kategóriába sorolt webnaplókra augusztus 8. és 21. között lehet szavazni, és ez idő alatt az ajándékokat biztosító szponzorok megjelenései több tízezer látogatóhoz jutnak majd el a szervező, a hvg.hu várakozásai szerint.


A verseny főtámogatója a Telenor. A mobilkommunikációs cég által felajánlott Galaxy Tab táblagép azé a különdíjasé lesz, akire a Goldenblog mobiloldalán a legtöbben szavaznak.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése