TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A nemzetközi sajtót is bejárata hír, hogy Dzsudzsák Balázs 2011. június 12-én, 4 éves szerződést kötött az Anzsi Mahacskala orosz-dagesztáni csapattal. Vasárnaptól a Prizma Tv élőben közvetíti a csapat meccseit.

Rekordösszegért írt alá az Anzsihoz Dzsudzsák Balázs és így a klub addigi legdrágább játékosa lett. A Prizma Tv – bár pozícionálása szerint általános szórakoztató csatorna – vasárnaptól Kelet-Európa legerősebbnek ítélt orosz bajnokságának ad otthont és élőben közvetíve Dzsudzsák Balázs mérkőzéseit. A meccsek mellett hetente láthatnak az érdeklődök összefoglalót a bajnokság legjobb pillanataiból is.

“Nagy elvárásokkal vásároltuk meg az Orosz Premjer Liga meccseit a Prizma Tv-re, ugyanis a csatorna a tavaly decemberi indulása óta eltelt rövid idő alatt, a főműsoridőt tekintve olykor már az 1 százalékos közönségarányt is eléri a 18-49 éves korosztályban” – nyilatkozta Enyedi András, a televíziót üzemeltető IKO Televisions Kft ügyvezető igazgatója.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése