TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A nemzetközi sajtót is bejárata hír, hogy Dzsudzsák Balázs 2011. június 12-én, 4 éves szerződést kötött az Anzsi Mahacskala orosz-dagesztáni csapattal. Vasárnaptól a Prizma Tv élőben közvetíti a csapat meccseit.

Rekordösszegért írt alá az Anzsihoz Dzsudzsák Balázs és így a klub addigi legdrágább játékosa lett. A Prizma Tv – bár pozícionálása szerint általános szórakoztató csatorna – vasárnaptól Kelet-Európa legerősebbnek ítélt orosz bajnokságának ad otthont és élőben közvetíve Dzsudzsák Balázs mérkőzéseit. A meccsek mellett hetente láthatnak az érdeklődök összefoglalót a bajnokság legjobb pillanataiból is.

“Nagy elvárásokkal vásároltuk meg az Orosz Premjer Liga meccseit a Prizma Tv-re, ugyanis a csatorna a tavaly decemberi indulása óta eltelt rövid idő alatt, a főműsoridőt tekintve olykor már az 1 százalékos közönségarányt is eléri a 18-49 éves korosztályban” – nyilatkozta Enyedi András, a televíziót üzemeltető IKO Televisions Kft ügyvezető igazgatója.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése