TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Biztosított siker

2656
(BTL.hu) Hatalmas érdeklődés várható Kaposváron az új kulturális központban augusztus 12-én, pénteken megnyíló Rippl-Rónai kiállítás kapcsán, melynek az Uniqa Biztosító a kiemelt támogatója.

Rippl-Rónai József Kaposváron, 150 éve született, ennek tiszteletére rendezik meg a kiállítást és a 2011-es évet emlékévvé nyilvánították. Az Európában is számon tartott festő négy alkotói korszakát felölelő – és még be nem mutatott képeket is tartalmazó – kiállítás az év végéig tekinthető meg a Kaposváron most megnyíló Együd Árpád Művelődési Központban.


A 4 és félmilliárd forintot érő kiállítási anyag részben közgyűjteményekből, részben pedig magángyűjteményekből származik, mely a szponzorok – például az Uniqua – támogatása és kellő társadalmi összefogás nélkül nem jöhetett volna létre. A társaság műtárgybiztosítás szolgáltatása révén számtalan különböző volumenű kiállítás kiemelt támogatója volt már az elmúlt két évtized során.

“Cégünk életében pedig stratégiailag is fontos szerepet játszik a művészet és annak támogatása, ami alap eleme az Uniqa már kialakult arculatának” – mondta Othmar Michl, a biztosító vezérigazgatója.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése