TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Biztosított siker

2656
(BTL.hu) Hatalmas érdeklődés várható Kaposváron az új kulturális központban augusztus 12-én, pénteken megnyíló Rippl-Rónai kiállítás kapcsán, melynek az Uniqa Biztosító a kiemelt támogatója.

Rippl-Rónai József Kaposváron, 150 éve született, ennek tiszteletére rendezik meg a kiállítást és a 2011-es évet emlékévvé nyilvánították. Az Európában is számon tartott festő négy alkotói korszakát felölelő – és még be nem mutatott képeket is tartalmazó – kiállítás az év végéig tekinthető meg a Kaposváron most megnyíló Együd Árpád Művelődési Központban.


A 4 és félmilliárd forintot érő kiállítási anyag részben közgyűjteményekből, részben pedig magángyűjteményekből származik, mely a szponzorok – például az Uniqua – támogatása és kellő társadalmi összefogás nélkül nem jöhetett volna létre. A társaság műtárgybiztosítás szolgáltatása révén számtalan különböző volumenű kiállítás kiemelt támogatója volt már az elmúlt két évtized során.

“Cégünk életében pedig stratégiailag is fontos szerepet játszik a művészet és annak támogatása, ami alap eleme az Uniqa már kialakult arculatának” – mondta Othmar Michl, a biztosító vezérigazgatója.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése