TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A gombfocitól a nagypályásig

2662
(MTI) Jorky-pályát avattak Budapest belvárosában, melyet augusztus 27-ig, a telki FociFesztivál napjáig bárki kipróbálhat.

A pályát sajtótájékoztató keretében avatta fel a magyar jorky-válogatott, valamint Szabó László, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kommunikációs igazgatója és Harsányi Levente műsorvezető a belvárosban, az Erzsébet téri Gödörnél.


A jorkyball a futball szabályain alapuló, kettő a kettő elleni játék. A mérkőzéseket tízszer ötméteres, műanyag fallal körülvett pályán rendezik. Egy összecsapás két vagy három nyert szettig, egy szett pedig hét rúgott gólig tart.

A labdarúgás népszerűsítése érdekében augusztus 27-én egész napra kinyitja kapuit az MLSZ Telkiben lévő edzőközpontja, ahol az 1986-os világbajnokságra és az 1996-os olimpiára is megemlékeznek majd. Szabó László, a FociFesztivál főszervezője arról beszélt, hogy Magyarország a fesztiválok országa, hiszen a rétestől a pálinkáig mindennek van fesztiválja, ám a világ legnépszerűbb sportjának eddig nem volt. Most viszont a gombfocitól a strandfocin és a számítógépes labdarúgáson át a nagypályás fociig mindent kipróbálhatnak az érdeklődők.

A rendezvényre 500 forint lesz a belépő, a befolyó összeget pedig jótékony célra ajánlják fel. Az érdeklődők a Széll Kálmán térről indított buszjáratokkal is eljuthatnak a helyszínre.

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése