TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

A gombfocitól a nagypályásig

2662
(MTI) Jorky-pályát avattak Budapest belvárosában, melyet augusztus 27-ig, a telki FociFesztivál napjáig bárki kipróbálhat.

A pályát sajtótájékoztató keretében avatta fel a magyar jorky-válogatott, valamint Szabó László, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kommunikációs igazgatója és Harsányi Levente műsorvezető a belvárosban, az Erzsébet téri Gödörnél.


A jorkyball a futball szabályain alapuló, kettő a kettő elleni játék. A mérkőzéseket tízszer ötméteres, műanyag fallal körülvett pályán rendezik. Egy összecsapás két vagy három nyert szettig, egy szett pedig hét rúgott gólig tart.

A labdarúgás népszerűsítése érdekében augusztus 27-én egész napra kinyitja kapuit az MLSZ Telkiben lévő edzőközpontja, ahol az 1986-os világbajnokságra és az 1996-os olimpiára is megemlékeznek majd. Szabó László, a FociFesztivál főszervezője arról beszélt, hogy Magyarország a fesztiválok országa, hiszen a rétestől a pálinkáig mindennek van fesztiválja, ám a világ legnépszerűbb sportjának eddig nem volt. Most viszont a gombfocitól a strandfocin és a számítógépes labdarúgáson át a nagypályás fociig mindent kipróbálhatnak az érdeklődők.

A rendezvényre 500 forint lesz a belépő, a befolyó összeget pedig jótékony célra ajánlják fel. Az érdeklődők a Széll Kálmán térről indított buszjáratokkal is eljuthatnak a helyszínre.

A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2018 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése