TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Megduplázta kapacitását a Percalapú Fesztiváljegy szolgáltatás a Szigeten.

A termék nagy sikerére való tekintettel a Szigeten már két percalapú fesztiváljegy ponton juthatnak be a percjeggyel rendelkezők a rendezvényre. A mobilszolgáltatók és az EME Zrt. szolgáltatását igénybe vevő ügyfelei a K hídnál és a Sziget hajókikötőnél is külön sávon közelíthetik meg a fesztiválhelyszínt.


A percalapú fesztiváljegyet igénylő ügyfelek csak annyit fizetnek a jegyért, amennyi időt a rendezvényen töltöttek. A vásárlás a fesztivál adott napján egy egyszerű SMS küldésével bárhonnan elindítható, és mindehhez készpénz sem kell, elegendő csupán egy havidíjas vagy feltöltőkártyás mobil előfizetés.

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése