TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Uzume Consulting Kft.

70
Nemzetközi grafikai és kommunikációs szakmai tapasztalatainkra támaszkodva vállaljuk cégek kis- és nagyarculati terveit, egészen a név vagy logó megalkotásától kezdve az átfogó Brand-Book kidolgozásáig.


Az adott brand tudatosítása vagy erősítése érdekében 360 fokban integrált kommunikációs stratégiát, akció terveket, reklámkampányokat dolgozunk ki, a meglévő reklámeszközök szokatlan használatával, vagy teljesen újszerű kommunikációs csatornák bevetésével. A kreatív anyagok tervezése mellé nyomdai kivitelezést is biztosítunk.



Uzume Consulting Kft.
Cég címe 1133, Budapest, Gogol utca 20
Cég telefonszáma +36205501877
Cég email címe info@uzumeconsulting.com

Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.
Gondoljuk át, mivel tudunk hozzájárulni a körülöttünk lévő emberek boldogságához, és ennek megfelelően cselekedjünk a lehetőségeinken belül. Ha mindenki így tesz, sokkal jobb lesz a világ.
A szakdolgozatomat a Starbucks marketingkommunikációjából írtam. Két évvel később megcsörrent a telefonom, és egy hang azt mondta, hogy van egy szabad marketinges állás a márkánál.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2017 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése