TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Uzume Consulting Kft.

70
Nemzetközi grafikai és kommunikációs szakmai tapasztalatainkra támaszkodva vállaljuk cégek kis- és nagyarculati terveit, egészen a név vagy logó megalkotásától kezdve az átfogó Brand-Book kidolgozásáig.


Az adott brand tudatosítása vagy erősítése érdekében 360 fokban integrált kommunikációs stratégiát, akció terveket, reklámkampányokat dolgozunk ki, a meglévő reklámeszközök szokatlan használatával, vagy teljesen újszerű kommunikációs csatornák bevetésével. A kreatív anyagok tervezése mellé nyomdai kivitelezést is biztosítunk.Uzume Consulting Kft.
Cég címe 1133, Budapest, Gogol utca 20
Cég telefonszáma +36205501877
Cég email címe info@uzumeconsulting.com

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Gucci reklámfilm

:)))

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése