TÉNYEK, TRENDEK, TANULMÁNYOK...

Tele-One

61
A Tele-One egy márkanév, mely mögött a Tele-Scope Személyzeti Tanácsadó Kft. és az SB Tele-Com Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által üzemeltett call center divíziója áll.


Call centerünk bejövő (inbound) információk feldolgozásával és kimenő (outbound) hívások indításával foglalkozik. Minden olyan vállalkozásnak, cégnek kínáljuk szolgáltatásainkat akik meglévő, vagy leendő ügyfeleikkel a modern kapcsolattartás, illetve kapcsolatkiépítés lehetőségeinek kihasználására törekednek.


Cím: 1051 Budapest, Hercegprímás utca 18.
Telefon: +36 70 388 81 63
Email címe:
info@teleone.hu

A robogó-megosztás San Franciscóból indult 2012-ben, hogy aztán egy lassú indulási fázis után, 2016-17 tájékán berobbanjon a köztudatba. Ma több mint 30 városban, köztük Budapesten is sikeresen működik ilyen szolgáltató. A főleg Nyugat-Európában divatos közösségi közlekedési forma meghonosításának körülményeiről a blinkee.city magyar franchise tulajdonosát, Varsányi Tamást kérdeztük.
A Google Ground létrehozásakor azt éreztem, hogy a tágabb értelemben vett szakmának adunk valamit, amiből mindenki profitálhat és egy igazi szakmai közösségi hely jön létre.
Nagy szakmai kihívás, hogy megértessük az emberekkel, az általunk képviselt minőségi szint nagyon jó ér-érték aránnyal párosul.

Budapest 4K

Gyönyörű film!

© 2000-2019 BTL.hu Telefon: 0620-9310-378 Hirek küldése